28 de juny del 2012

Jordi Jordan: 'Cap transvasament de l'Ebre a través del Segre, ni del Xerta-Sénia'

El nou portaveu d'Iniciativa-Entesa per
Tortosa, Jordi Jordan, ha aprofitat aquest dijous a la nit el seu compte a Twitter per oposar-se a la proposta del president de la Diputació de Lleida de portar aigua a l'àrea metropolitana de Barcelona. En concret, Joan Reñé té la intenció de liderar des de la Diputació de Lleida una proposta per garantir el subministrament d'aigua al sistema Ter-Llobregat, en èpoques de sequera, a través dels rius Segre i Noguera Pallaresa, a canvi d'una sèrie de compensacions per a les comarques de Ponent. "Cap transvasament de l'Ebre a través del Segre, ni del Xerta-Sénia. Cal un cabal ecològic que garantisca el futur de Terres de l'Ebre i Delta", ha escrit Jordan al seu Twitter. Aquest mateix dijous, el portaveu d'Esquerra a l'Ajuntament de Tortosa, Josep Felip Monclús, també havia rebutjat la proposta del president de la Diputació de Lleida, durant una entrevista a Canal 21 Ebre.

D'altra banda, Jordan i la nova regidora d'Iniciativa-Entesa per Tortosa han comparegut aquest dijous per primera vegada davant dels mitjans de comunicació, després dels canvis en el grup municipal per la marxa de Jaume Forcadell. Jordan ha remarcat que Iniciativa-Entesa per Tortosa es planteja fer una oposició "útil per a la ciutat ,davant dels moments de crisi que ens està tocant viure". Segons Jordan, els ecosocialistes aportaran noves idees i propostes per millorar l’economia i la ciutat, però també rebutjaran aquelles "actuacions negatives" que es puguen tirar endavant des del govern de CiU. De fet, Jordan ha fet el balanç del primer any de mandat de la majoria absoluta de CiU, i ha afirmat que és "un govern prepotent, un govern que no planta cara a les retallades i un govern que està desaparegut i en paràlisi". "Continuem sense pla estratègic, tenim l’escàndol de l’engany de fer veure el començament de les obres de les piscines, de l’aparcament del Rastre, de la imposició de la zona blava o del desgavell econòmic al saber-se un endeutament de gairebé 12 milions d’euros només en proveïdors”, ha resumit el portaveu d'Iniciativa-Entesa per Tortosa.

Imatge ICV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta