27 de juny del 2012

El primer viodeclip del grup Riu en So és una cançó d'amor al Delta

Té moltes opcions de convertir-se en el videoclip de l'estiu a les Terres de l'Ebre, i nosaltres hem acabat el programa Programa Columna d'aquest dimecres amb la seua música. És el primer videoclip del grup ebrenc Rio en So, amb el tema titulat Ai pageseta, del disc Tot això eren horts!, i que ha estat possible gràcies al treball en xarxa i a la suma "desenes de petits granets de sorra individuals", com ha destacat un dels seus creadors, Albert Vidal. "Amb pressupost zero però amb il·lusió il·limitada, sense grans desplegaments tècnics ni muntatges espectaculars, però amb la força i l'empenta de la voluntat i la implicació desinteressada de desenes de persones", ha afegit Vidal, que s'ha declarat "orgullosíssim" del resultat final. Però a banda de tot això, el videoclip de Riu en So és un tràiler magnífic dels atractius i dels valors turístics i mediambientals del Delta. Una cançó d'amor sobre l'amor al territori.



Ai pageseta from Albert Vidal on Vimeo.

4 comentaris:

  1. com m'agrades, pageseta!
    és clar que s, la cançó de l'estiu!

    ResponElimina
  2. estic d'acord amb tu Ester. La cançó es força simpàtica i s'apega. Fins a mi em ressonen els seus acords. "Ai pageseta...". Ho fan molt bé!

    ResponElimina
  3. Pos jo crec que es una copia al anunci del l'any passat d'estrella damm.

    ResponElimina
  4. A mi també m'ha recordat lo de l'anunci de l'estrella Damm, je,je,je...però ho trobo molt bé, ja que ningu mos fot cas ni a les cançons pos mos ho montem natros, i ben montada que està!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta