27 de juny del 2012

Esteu d’acord amb l’aplicació de la jornada intensiva en la majoria d’instituts públics del territori? #PrimeraColumna

El curs escolar 2012-2013 serà molt diferent per a la majoria d'instituts de les Terres de l'Ebre, els quals han optat per acollir-se a la jornada compactada. D'aquesta manera, un total de 14 dels 22 instituts públics del territori faran aquest nou horari, amb la jornada intensiva. El Departament d’Ensenyament va donar a conèixer ahir les xifres i els primes detalls de la jova jornada compactada. Només l’institut Terra Alta, de Gandesa, no ha estat autoritzat a acollir-se als horaris amb jornada intensiva. Bàsicament, perquè la cancel·lació de l’actual contracte de menjador suposava una despesa més important que l’estalvi que podria representar el nou horari.

De fet, en el programa d'aquest dimecres de Primera Columna hem volgut preguntar els espectadors de Canal 21 Ebre si estan d’acord amb l’aplicació de la jornada intensiva en els instituts públics. A les Terres de l’Ebre, ja a partir del curs que ve, s’aplicarà en 14 d els 22 centres de secundària públics. Ensenyament ha destacat, a més, que més del 80% de les pares i mares dels alumnes de les Terres de l’Ebre s’han mostrat partidaris del nou horari, el qual mantindrà les 30 hores lectives amb mitja hora de descans. Però el director dels serveis territorials d’Ensenyament, Antoni Martí, va advertir ahir que l'autorització és vàlida per un curs, i que al juny del 2013 una comissió d’experts s'encarregarà d'avaluar el funcionament del nou horari i els rendiments acadèmics. Per tant, aquesta és la nostra pregunta del dia. Estan d’acord amb l’aplicació de la jornada intensiva en la majoria d’instituts públics del territori?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta