19 de juny del 2012

L'empresari entrampat per la crisi de l'Aldea inicia una vaga de fam


L’empresari Javier García Vivo, que des del passat 30 de maig es troba acampat davant de la secció de crèdit de la cooperativa agrícola de l’Aldea, va anunciar ahir que inicia també una vaga de fam. García Vivo és un dels proveïdors afectats per la fallida de la secció de crèdit i pel bloqueig dels estalvis dels socis i impositors de la cooperativa, ja que reclama un deute impagat de 160.000 euros, per haver instal·lat els sistemes de regadiu en dues finques. L’empresari va dir ahir que només beurà aigua i líquids fins el proper 29 de juny, que és quan té previst acabar la vaga de fam tot coincidint amb la data en què els veïns de l’Aldea tornaran a tallar la carretera N-340 com a acció de protesta. Precisament, aquest proveïdor és un dels veïns entrampats que divendres passat van promoure el tall de carretera en què hi van participar unes 200 persones. Sobretot, per mostrar el seu malestar i reclamar el desbloqueig dels seus estalvis. Abans de tallar la travessera de la carretera, els afectats van caminar uns metres pels carrers del municipi amb pancartes on es demanaven 4’5 milions d’euros del rescat als bancs espanyols per als afectats de l’Aldea, i en què es carregava contra Convergència i Unió, la junta rectora i l’exgerent de la cooperativa. També es podien sentir consignes com “Bankia rescatada, Aldea arruïnada”. D’altra banda, ahir va haver-hi una reunió entre els membres de la junta actual i els impositors que assumiran el control de l’entitat quan estiguen aprovats els comptes del 2011.

2 comentaris:

  1. No se. Jo crec que ja vos han fet prou mal. Jo a qui dessitjo mal es als buitres, que son ells qui mereixen morir-se de gana.

    ResponElimina
  2. Bueno, morir-se no. Pero aixo si, patir gana la resta de la segua vida.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta