25 de juny del 2012

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta construirà el nou laboratori al lloc de la capella i els arxius

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC) ha començat el procés per dotar-se d’una nova àrea de laboratori, que substituirà a l’actual dins del mateix edifici. L’Institut Català de la Salut (ICS) invertirà 390.000 euros en adequar un espai en la planta baixa del centre hospitalari. El projecte que ara ha sortit a concurs públic ha d’estar finalitzat en aquesta primera fase a finals del 2012. La zona de la planta baixa de l’HTVC que ara ocupen la capella i els arxius es convertirà en el nou laboratori, les obres del qual es preveu que comencen d’aquí a un o dos mesos. El trasllat dels arxius fora de l’hospital ja ha començat, mentre que la capella ho farà en breu a un espai proper a l’àrea d’administració de l’hospital, a la mateixa planta baixa.

L’antic laboratori, un cop estiga traslladat del tot al nou recinte, deixarà pas a l’ampliació de la zona de consultes externes i gabinets de proves. La segona fase de les obres del laboratori preveu, de cara al 2013, ocupar l’espai que ara està destinat a consultes d’Oncologia, que està al davant mateix dels arxius i la capella. D’aquesta manera, Oncologia es traslladarà a una altra zona amb l’objectiu de millorar la confortabilitat en l’atenció que es dóna a aquests pacients.

El laboratori clínic de l’ICS cobreix actualment els territoris de Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona sota una direcció unificada i, fruit d’aquest nou model, s’ha replantejat les seues àrees de treball per ser més eficient i competitiu. El laboratori és referent en les comarques de Tarragona per volum de mostres analitzades i disposa de la certificació de qualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta