28 de juny del 2012

Tot a punt per a l’estrena d’‘El fantasma de l’òpera’ a La Lira




La Lira Ampostina ja ho té tot a punt per a l’estrena del musical ‘El fantasma de l’òpera’, l’espectacle que ha organitzat amb l’objectiu de recaptar diners per a l’escola de música de l’entitat. Si l’any passat la banda de la Lira Ampostina va actuar al costat de Joan Manuel Serrat, enguany han decidit portar als escenaris del seu teatre-auditori el conegut musical d’Andrew Lloyd Webber, amb un muntatge a gran escala que combina la música, el teatre, la llum i també els colors. L’estrena de la versió d’’El fantasma de l’òpera’ tindrà lloc aquest divendres a partir de les deu de la nit, però el musical també es podrà veure dissabte, a les set del vespre i a les deu de la nit, i diumenge que ve, a partir de les vuit del vespre. El director de la banda de música de la Lira Ampostina, Octavi Ruiz, ha explicat que si han decidit tirar endavant l’espectacle és per ajudar l’escola de música, el fonament de la banda i també un dels pilans de la cultura de les Terres de l’Ebre.

De fet, els músics i els cantants de l’obra ‘El fantasma de l’òpera’ són tots de les Terres de l’Ebre o bé de les comarques del nord de Castelló. És el cas del tenor Carles Casóliva, qui ha explicat el repte que suposa per a ell interpretar un dels papers principals de l’obra, el del Fantasma. Per la seua banda, la jove soprano Mari Pau Medina interpreta el personatge de Christine. Medina ha confessat la gran il·lusió que va sentir quan la van trucar per encarnar la protagonista d’’El fantasma de l’òpera’ en la versió que ha preparat la Lira Ampostina.  El director escènic i de dramatúrgia d’aquesta versió d‘El fantasma de l’òpera’ és Marc Chornet. El preu de les entrades és de dotze euros en venda anticipada, i de quinze euros si es compren a la taquilla del teatre-auditori de la Lira Ampostina. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta