28 de juny del 2012

Els Quicos demanen suport a internet per finançar la Casa de la Jota




Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries volen construir la Casa de la Jota, un projecte que vol donar a conèixer la jota, ja siga cantada o ballada, com a música catalana i mediterrània. "Volem donar a conèixer la jota com a música catalana i mediterrània. Tant en les seues expressions de cant com de dansa, la jota és l’element emblemàtic i que uneix la cultura popular dels territoris que conflueixen a les Terres de l’Ebre: Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears i l’Aragó", afirmen Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries a Verkami, el portal d'internet que serveix per finançar projectes a través del crowdfunding, o microfinançament col·lectiu. Per crear aquesta Casa de la Jota, els Quicos demanen el suport de la ciutadania ebrenca, ja siguen persones particulars, empreses o ajuntaments, amb una aportació econòmica que pot estar entre els 10 euros i els 3.000 euros. Així, tothom que done suport a aquesta iniciativa rebrà versos especialment dedicats pels Quicos, discos del grup, i fins i tot podran compartir una rostida a la muntanya, amb la família de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

El Centre d’Interpretació de la Jota de les Terres de l’Ebre i els Quicos volen impulsar el projecte de la Casa de la Jota, que contempla una Escola d’Estiu de la Jota, entre el 23 i el 28 de juliol, al Poble Nou del Delta. A la tardor també hi haurà cursos estables a la ciutat de Tortosa i a d'altres poblacions de les Terres de l’Ebre. També faran una exposició itinerant pel territori, i catalogaran tots els materials que durant aquests 20 anys els Quicos han estat treballant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta