30 de juliol del 2012

Si retrates les #terresdelebre a Instagram, publiquem les teues fotos a Marfanta.com



Les vacances, els dies de descans, són potser el període més fotografiat de la vida de les persones. I ara, gràcies a aplicacions com Instagram, la gent ha trobat una altra dimensió al fet de prendre i ensenyar les seues instantànies, tot compartint-les a través de les xarxes socials. Per això, si aquests dies us quedeu a les Terres de l'Ebre, o bé si sou turistes que visiten el nostre territori i el fotografieu amb Instagram, podeu etiquetar les vostres imatges amb el hasthag #terresdelebre. Marfanta.com vol publicar-les totes, per ajudar-vos a difondre i donar a conèixer les vostres fotografies, però també per promocionar els espais naturals, el patrimoni, la cultura tradicional o la gastronomia de les Terres de l'Ebre. A Instagram ja hi ha gairebé 1.200 fotografies amb l'etiquesta #terresdelebre, com ara la bonica imatge d'aquesta cabra al cim de Caro que ha penjat l'usuari Riba57.

Instagram és una de les aplicacions de mòbil gratuïtes més populars del moment, ja que permet fer fotografies amb la càmera del telèfon i aplicar-hi tot tipus de filtres de llum, contrast i color, amb l'objecitu d'imprimir-hi efectes impactants i compartir-les a l'instant en les diverses xarxes socials. Actualment, Instagram compta amb més de 50 milions d'usuaris arreu del món; més de 1.000 milions de fotografies publicades, i més de 260 comunitats oficials repartides per tot el món. De fet, Instagram està converint-se en una eina molt important de promoció turística. A les Terres de l'Ebre, per exemple, els usuaris d'Instagram es poden localitzar al voltant de l'etiqueta #igersebre.

1 comentari:

  1. Una pregunta, tinc unes quantes fetes de Tortosa a la càmera de fotos digital, també les podria penjar a Marfanta.com?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta