25 de juliol del 2012

Tres anys d’internament per al menor implicat en el crim d’Amposta

AMPOSTA (Montsià).- El jutjat de menors de Tarragona ha fet pública la pena per al menor d’Amposta que al setembre del 2011 va participar al costat dels seus pares en la mort a ganivetades del seu excunyat. L’acusat, que ara té 15 anys, haurà de complir tres anys d’internament en règim tancat i dos més de llibertat vigilada. A més, durant tres anys no es podrà apropar a menys d’un quilòmetre dels pares i germà de la víctima, Albert Ferrer, que només tenia 21 anys en els moments del fets. I banda, durant el judici no ha quedat provat que hi hagués provocació prèvia per part de la víctima que motivés la reacció dels agressors. En qualsevol cas, la condemna és inferior a la que demanaven tant la fiscalia com els advocats de la família de la víctima, el despatx tortosí Fornós Advocats. En concret, sol·licitaven cinc anys d’internament i tres anys de llibertat vigilada. Per la seua banda, la defensa del menor, que va reconèixer la seua participació en els fets, va al·legar que el jove patia un trastorn mental transitori. D'altra banda, en l'autòpsia no es van evidenciar proves de lluita, i ha quedat demostrat que el jove Albert Ferrer va rebre un total de vuit ganivetades, quatre de les quals van ser mortals de necessitat, ja que van afectar òrgans vitals.

D’altra banda, la fiscalia ha demanat 14 anys de presó per als pares del menor, també imputats per la mort a ganivetades de l’exparella de la seua filla. El cas serà jutjat per un jurat popular a Tarragona. Així ho van confirmar a Canal 21 Ebre els advocats de la família de la víctima. Els fets es remunten al 15 de setembre de l'any passat, quan el jove va ser assassinat pels pares i el germà de la seua exparella després d’una discussió que va començar al bar La Saleta d’Amposta. Els imputats són el pare de la noia, un home de 45 anys, i la seua dona i mare de la jove, de 48 anys, com a presumpta còmplice de l’apunyalament mortal.

Al desembre de l'any passat, la defensa dels imputats ja va sol·licitar l’exculpació dels presumptes assassins, tot al·legant que la mort es va produir accidentalment, com a fruit de la discussió. Però el jutge va denegar aquesta petició, i els pares de la noia han passat tot aquest temps a la presó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta