16 d’octubre del 2012

Jordan s'estrena en política catalana com a número 2 d'ICV per Tarragona


TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu d'Iniciativa-Entesa per Tortosa, Jordi Jordan, ocuparà el segon lloc de la llista d'ICV-EUiA al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, que tornarà a estar encapçalada per Hortènsia Grau. D'aquesta manera, Jordan substitueix també Jaume Forcadell en la segona posició de la llista per Tarragona, després d'haver ocupat també el seu lloc com a portaveu d'Iniciativa-Entesa per Tortosa i, a partir de la setmana que ve, en la presidència d'ICV a l'Ebre. "Treballarem amb molta força i il·lusió per aconseguir un nou país de dalt a baix, amb el dret a  decidir al capdavant que permeta la creació de la Vegueria de l'Ebre i  assegure la cohesió social; un país on es retalle a qui més té i no pas a les classes mitges i populars”, ha afirmat Jordan. El candidat ebrenc d'ICV-EUiA també ha explicat que crearan  "una banca pública que garantisca crèdit als emprenedors que aposten per un nou model productiu i crearem un impost per a les nuclears, que tants milions guanyen i no reverteixen a l'Ebre”.


"Defensarem amb ungles i dents la sanitat i educació públiques de la nostra vegueria, així com els drets dels treballadors i treballadores i també dels autònoms, perquè amb l'estafa de la crisi ens ho volen prendre tot mentre una minoria s'enriqueix sense escrúpols", ha afirmat. Per últim, el nou candidat d'ICV a l'Ebre ha afegit que estan convençuts que continuaran creixent a la demarcació, i que la gent apostarà "per una regeneració política, amb nous valors i sense corrupció, com la que representa ICV, també a les Terres de l'Ebre".


Jordi Jordan és licenciat en Història per la Universitat de Barcelona, màster en Estudis Culturals Mediterranis per la URV i  treballa com professor de geografia i història  a l'institut públic Els Alfacs de Sant Carles de la Ràpita. Vinculat a moviments socials i culturals de les Terres de l'Ebre: és membre de la plataforma per  l'educació pública de les Terres de l'Ebre i president de l'associació Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa, entre d'altres. A més, ha estat coordinador dels serveis d'Habitatge de la Generalitat de Catalunya (2008-2009) i el 2011 va rebre el segon premi Ebrenc de l'any, per votació popular, per ser l'únic regidor de Tortosa que dóna el 30% de sou com càrrec electe a entitats socials.

Imatge ICV Tortosa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta