17 d’octubre del 2012

Salut avala l'adquisició de la Clínica Terres de l'Ebre per l'Ajuntament de Tortosa



 El director dels serveis territorials de Salut, Albert Gómez, ha aprofitat aquest dimecres el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre per valorar l’adquisició de l’antiga clínica l’Aliança per part de l’Ajuntament de Tortosa. Segons Gómez, Salut ha volgut garantir a la Clínica Terres de l’Ebre l’activitat quirúrgica. Unes operacions que ajuden a mantenir les llistes d’espera, dins d’uns marges raonables, a l’hospital de Tortosa Verge de la Cinta. L’operació, aprovada dimarts pel consell d’administració de GESAT, mantindrà l'atenció als mutualistes de l'Aliança, que a les Terres de l’Ebre en té uns 6.000. A més, també es continuarà prestant servei a prop de 80 mútues privades; i s'atendran els usuaris de la sanitat pública que es deriven a aquest centre, gràcies a l'acord que hi ha amb el Servei Català de la Salut. Fa anys que el grup l'Aliança ha anat venent actius i clíniques d'arreu del territori i, en algun moment, també havia perillat el centre de Tortosa. En aquest sentit, Gómez ha remarcat que el Departament de Salut veu molt bé l’acord al qual s’ha arribat per garantir la continuïtat de la Clínica Terres de l’Ebre.

La compra es fa per un milió d'euros en concepte d'activitat, i de 6,5 milions d'euros per l'adquisició de l'immoble, ubicat a la plaça Joaquim Bau de Tortosa, al barri de Ferreries. Pel que fa a l'activitat, l'Ajuntament pagarà en el moment de l'acord 400.000 euros, i la resta, en pagaments a 18 mesos. Pel que fa a la compra de l'edifici, de 5.000 metres quadrats, durant els propers deu anys l'Ajuntament pagarà 250.000 euros anuals, i en deu anys els quatre milions d'euros restants.

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta