16 d’octubre del 2012

Sopar i visitar el nou Museu, nova proposta cultural per a les nits de Tortosa

TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa i l'associació de restauradors Plat i Got han decidit aprofitar l'obertura del nou Museu de Tortosa per oferir una nova proposta de "maridatge cultural i gastronòmic". Així, les nits dels dies 2 i 3 de novembre, tot aprofitant el cap de setmana del pont de Tots Sants, els restaurants de Tortosa adherits a l'associació promotora -n'hi ha un centenar- oferiran gratuïtament als seus clients una invitació per poder visitar el Museu de Tortosa després del sopar. Aquelles nits, l'Ajuntament obrirà el Museu de dos quarts d'onze de la nit fins a la una de la matinada, i els visitants podran conèixer el nou equipament gaudint d'una copa de cava, gentilesa de Plat i Got. La iniciativa, batejada com 'Nits al Museu', és pionera a les Terres de l'Ebre. 

L'objectiu de l'Ajuntament, tal com ha explicat el regidor de Cultura, Joaquin del Pino, és mantenir l'aposta de convertir el Museu en una eina "potent" de promoció turística de la ciutat. Després de l'èxit de la setmana de jornada de portes obertes, amb prop de 4.000 persones, l'Ajuntament i l'associació Plat i Got han pensat en donar a conèixer l'equipament a través d'una visita nocturna després de sopar. De moment, la iniciativa es farà les nits del 2 i 3 de novembre i, segons l'èxit que tingui, es podrà repetir o estendre a altres activitats de la ciutat.

Via ACN

1 comentari:

  1. Bona senyal per començar a caminar.
    Millor que la més previsible 1a exposició temporal.
    Sort!






    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta