16 d’octubre del 2012

Els impulsors del centre tecnològic d'Amposta preveuen posar-lo en marxa a la primavera

AMPOSTA (Montsià).- El projecte d'antena tecnològica que s'ubicarà al polígon d'Amposta estarà a punt per a la primavera de l'any vinent. Sota el nom de CETECOM, Associació Centre Tecnològic del Composite, els impulsors d'aquest centre d'investigació tecnològica público-privat de les Terres de l'Ebre treballen amb aquest calendari un cop s'han adjudicat les obres i l'adquisició de la maquinària corresponent. El centre es dedicarà a la investigació de materials compostos i les seves aplicacions en els sectors navals, aeronàutic i eòlic. La construcció d'aquest centre compta amb una inversió d'1,8 milions d'euros, finançada pel fons d'industrialització estatal, i suposarà la creació de vuit llocs de treball qualificats.

Els impulsors del projecte són l'Ajuntament d'Amposta i la iniciativa privada: l'empresa Amposta Tecnològics i Laminats de Catalunya (Lamicat) i el centre Fundació CTM Centre Tecnològic, integrat a la xarxa Tecnio. El calendari amb què treballen és poder inaugurar-lo entre el març i l'abril del 2013, i el seu objectiu és crear un clúster de materials compostos al polígon de l'Oriola. El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha conegut de primera mà aquest dimarts els detalls del projecte per part de representants de les entitats promotores.

Via ACN
Imatge Diputació de Tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta