19 de març del 2013

Els regidors de Flix es tanquen a l'ajuntament i comencen la vaga de fam contra l'ERO d'Ercros



FLIX (Ribera d'Ebre).- Els regidors de l'Ajuntament de Flix s'han tancat des d'aquest dimarts a la tarda a les dependències municipals i han iniciat una vaga de fam fins que acaben les negociacions de l'ERO d'Ercros a Madrid, segurament el proper dijous o divendres. La tancada es produeix just després que els 11 regidors del consistori flixenc hagen donat sang també amb motiu de protesta contra els acomiadaments. L'alcalde, el socialista Marc Mur, ha defensat aquesta nova protesta impulsada pel consistori i ha assegurat que "sol per una persona ho haguéssim fet". El batlle ha dit que, amb el tancament al consistori, els regidors volen solidaritzar-se amb els treballadors d'Ercros, en vaga indefinida des del diumenge a la nit.

Amb sacs de dormir, begudes hidratades i mantes per passar la nit tots els regidors han entrat a les dependències municipals minuts després de les set de la tarda, i no en sortiran fins que acabin les negociacions. Acompanyats per les seues famílies, els regidors han conversat en petits grups i han estat pendents de les últimes piulades de suport que arriben a través de les xarxes socials.

El tancament i la vaga de fam són les últimes accions programades per l'Ajuntament amb la finalitat de pressionar encara més a Ercros en l'últim tram de les negociacions a finals d'aquesta setmana "Si no ho fem ara, per quan ens hem de guardar aquesta carta?" conversava l'alcalde amb el seu equip.


Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta