26 d’agost del 2013

Ensurt per una fuita de gas al centre de Tortosa

TORTOSA ( Baix Ebre ). -Una fuita de gas ha obligat a evacuar aquest dilluns al vespre un bar i dos comerços de Tortosa. Els Bombers de la Generalitat també han hagut de confinar els veïns de les cinc plantes superiors de l'edifici on s'ha originat la incidència, a la confluència dels carrers Pare Cirera i Teodoro González. De fet, l'Ajuntament ha hagut de tallar l'accés als dos carrers mentre els operaris reparaven l'avaria.

La Policia Local ha establert un cordó de seguretat, ha fet tancar tres establiments comercials i ha demanat el confinament dels veïns d'un edifici contingu fins que els tècnics han resolt la incidència, que no ha tingut més conseqüències. L'avaria s'ha produït de manera accidental pel trencament d'una canonada del gas en unes obres. S'han mobilitzat efectius de Protecció Civil i dels Bombers de la Generalitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta