21 de novembre del 2013

Alfons Montserrat: 'El govern d'Alcanar està disposat a passar la prova del cotó'



ALCANAR (Montsià).- Una "maniobra política d'assetjament i de desprestigi personal". Així ha definit l'alcalde d'Alcanar, el republicà Alfons Montserrat, la denúncia d'un veí i afiliat de CiU que ha donat origen a la investigació judicial sobre quinze adjudicacions d'obres i serveis municipals des de 2007. Després que agents de la Guàrdia Civil es personessin al consistori per requerir documentació, per ordre del jutjat número 4 d'Amposta, Montserrat ha dit que l'equip de govern està disposat a passar "la prova del cotó" que suposarà la fiscalització judicial de la seua gestió. A més, ha retret que la denúncia no inclogui irregularitats d'anteriors governs municipals, com la dels apartaments il·legals de Turov.

Montserrat ha acusat obertament CiU d'haver orquestrat una "maniobra política d'assetjament i de desprestigi personal" amb la denúncia per suposades irregularitats en la seua gestió. Una denúncia que ha interposat un veí i afiliat de CiU, i que ha donat origen a la investigació judicial sobre quinze adjudicacions d'obres i serveis municipals des de 2007. Montserrat ha detallat que totes les adjudicacions denunciades corresponen a la gestió d'ERC, tot i que se n'obvien algunes d'importants com les adjudicades a un important constructor d'Amposta vinculat a CiU.

Montserrat ha insistit que el govern municipal d'ERC és el primer interessat en què tot s'aclareixi el més aviat possible. En aquest punt, ha insistit que hi ha partits que han començat la campanya electoral amb mètodes "bruts i perversos".

Després que agents de la Guàrdia Civil es personessin al consistori per requerir documentació, per ordre del jutjat número 4 d'Amposta, Montserrat ha dit que l'equip de govern està disposat a passar "la prova del cotó" que suposarà la fiscalització judicial de la seva gestió. A més, ha retret que la denúncia no inclogui irregularitats d'anteriors governs municipals, com la dels apartaments il·legals del cas Turov. L'alcalde d'Alcanar sosté que el procés es fonamentaria en la declaració d'una exsecretària municipal que va ser acomiadada del seu lloc i que actuaria per revenja.

Ara bé, el govern municipal ha deixat clar que no judicialitzarà operacions urbanístiques anteriors el govern republicà. En aquest sentit, Montserrat ha dit que van tindre el moment per fer-ho i no ho van fer perquè el poble hauria pogut caure en fallida si es revisessin algunes llicències. Així mateix, l'alcalde d'Alcanar no ha volgut confirmar si el govern municipal emprendrà algun tipus d'acció legal contra Andreu Queral Balagué, el veí que hauria posat la denúncia.


+Informació:
-Alfons Montserrat atribueix la denúncia contra el govern d'Alcanar als interessos partidistes de l'oposició
-La policia judicial requereix a l'Ajuntament d'Alcanar una vintena d'expedients d'obres com la piscina o l'alberg dels Josepets

Via ACN i Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta