8 de novembre del 2013

Bel culpa l’Estat de l’ofegament financer de la Generalitat i del baix pressupost per al 2014



TORTOSA (Baix Ebre).- L’alcalde de Tortosa, el convergent Ferran Bel, ha volgut posar de relleu aquest divendres la importància de l’obra nova prevista a les Terres de l’Ebre en el pressupost de la Generalitat per al 2014. Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Bel ha remarcat que, tot i la inversió global al territori ha baixat fins als 18,4 milions d’euros, el que cal tenir en compte és que a les Terres de l’Ebre es poden realitzar algunes inversions noves, al marge de tot allò que cal anar pagant de l’obra feta durant els governs anteriors. L’alcalde ha afirmat que els del 2014 són uns comptes de “supervivència” per al govern català, i que cal agrair l’esforç per tirar endavant obres com la nova escola de Sant Llàtzer a Tortosa, l’estació d’autobusos d’Amposta, o la comissaria dels Mossos d’Esquadra a l’Ametlla de Mar.


En aquests sentit, el també senador de CiU per Tarragona ha recordat que el poc marge pressupostari de la Generalitat té el seu origen en l’ofegament financer que està practicant el govern de l’Estat. Uns incompliments de l’Estat amb la Generalitat que se sumen, segons Bel, a l’espoli fiscal que també pateix Catalunya en relació amb Espanya. L’alcalde de Tortosa ha afirmat que l’estratègia del govern del PP és ofegar financerament Catalunya perquè els ciutadans es rebel·lin contra el govern de Mas.

D’altra banda, l’alcalde de Tortosa ha concretat que el desdoblament de l’eix de l’Ebre no s’ha afegit al pressupost del 2014 perquè la Generalitat encara no té del tot enllestit el projecte executiu de la millora de la C-12. Finalment, i remarcant la situació econòmica de la Generalitat, Bel també ha valorat molt positivament les primeres mesures anunciades aquesta setmana per al Pla de Mobilitat de les Terres de l’Ebre.

4 comentaris:

  1. I el Reial Madrid perd per culpa dels arbitres. I jo vaig repetir el batxillerat perquè els profes me tenien mania. I algunes nits li agafa mal de cap a l’alcalde. Ah! I les piscines de Tortosa no se fan perquè l’Estat no les vol pagar. Quin tros de demagog que està fet este alcalde. A pic i pala!

    ResponElimina
  2. Entre Convergents i peperos...anem ben arreglats la poca roba. A pic i pala també hi fotria als del PP de Tortosa.

    ResponElimina
  3. Tranquil, estic familiaritzat amb el pic i la pala.

    ResponElimina
  4. Amb Canal 9, m'he passat 20 anys predincant al desert, ningú mai em feia cas.
    Amb Bel en porto 10 i em pasarà el mateix el dia que els Tortosins i Tortosines s'adonaran del que aquest home ha fet, fa i farà amb Tortosa, sortirem a fer manifestacions com avui a Valencia, llavors jo riure com ara ric amb els valencians.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta