7 de novembre del 2013

Natural Honey obsequia Benifallet amb 10 caixes del producte com a agraïment pel programa 'El foraster'



BENIFALLET (Baix Ebre).- L’empresa Natural Honey ha obsequiat la població de Benifallet amb deu caixes de la crema hidratant que ha demostrat ser un excel·lent repelent contra la mosca negra. El motiu d’aquest regal ha estat el pas per la població del programa ‘El Foraster’, emès fa unes setmanes a TV3, en què es va tractar la problemàtica que tenen els veïns i veïnes amb la plaga de la mosca negra. En el programa presentat per l'actor Quim Masferrer es va mostrar aquesta crema hidratant com a solució per evitar la picada d’aquest insecte tan molest. En concret, la fabricant de Natural Honey ha enviat a Benifallet un total de deu caixes del producte, per repatir entre totes les persones que hi van col·laborar en el programa. Així ho ha explicat en una entrevista a Canal 21 l’alcalde de Benifallet, Jordi Monclús, qui també s’ha mostrat molt satisfet amb la visita de ‘El foraster’ a la població.

Monclús ha visitat el plató del magazin nocturn Districte 21, presentat per Sílvia Alarcón. El motiu ha estat l'inici imminent de la novena edició de les Jornades Gastronòmiques de Benifallet, que enguany estaran dedicades a les herbes aromàtiques. En les jornades, que tindran lloc del 8 de novembre fins al 8 de desembre, hi participen un total de nou establiments de la població. El llorer, el romer, el julivert, o la menta, entre d'altres, formaran part de plats com el filet de porc adobat al romer, el pastís de xocolata amb salsa de iogurt i menta, o les tires d'entrecot al cafè de París. Monclús ha explicat que són unes jornades que es consoliden cada cop més, i que ressalten els productes de proximitat que estan molt lligats a la població.

L'acte de presentació de les jornades tindrà lloc el divendres 8 de novembre al Casal Municipal de la població. El pregoner d'enguany és el restaurador ebrenc i responsable de la Fonda Barcelona de Móra la Nova, Joan ramon Casanova Falcó. A la vegada, també es presentarà un vídeo promocional turístic de Benifallet. El preu dels menús als diferents restaurants és de 25 euros. A més, les persones que degustin els menús de les jornades participaran en el sorteig d'un cap de setmana per a dues persones a Fuentespalda.

Via Canal 21 Ebre

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta