2 de febrer del 2015

El pas de barca de Garcia protagonitza l'anunci del nou Seat Ibiza



GARCIA (Ribera d'Ebre).- El pas de barca de Garcia, que l'Ajuntament riberenc va recuperar l'estiu passat després d'anys de treballs i dificultats, és l'escenari del nou anunci publicitari del nou Seat Ibiza. L'espot es va enregistrar el passat 8 de gener i ja ha començat a emetre's pels diferents canals de televisió. Per exemple, aquest diumenge a la nit es va poder veure a Canal+1, durant el descans del partit entre el Barça i el Vila-real. El pas de barca de Garcia, amb l'emblemàtic pont del tren al fons, apareix a la versió de l'espot que s'emet a les televisions, però també en la versió íntegra de l'anunci, que ja es troba disponible a YouTube.


L'anunci havia d'enregistrar-se a Miravet, però el seu pas de barca estava en procés de reparació i els responsables de l'espot van triar un altre dels passos tradicionals a la Ribera d'Ebre. El pas de barca de Garcia es va construir entre els anys 2003 i 2004 i posat a l’aigua sis anys després, el 2009; però el servei de transport fluvial mai no va funcionar de manera regular, a causa de múltiples obstacles. L’últim i més greu va ser l’acumulació de plantes aquàtiques i sediments en aquest tram de l'Ebre. L’antic pas de barca de Garcia va deixar de funcionar cap al 1995.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta