3 de febrer del 2015

Paco Gas repetirà com a candidat d'ERC a Roquetes per aconseguir la reelecció


ROQUETES (Baix Ebre).- El passat 29 de gener, l’assemblea local d’ERC a Roquetes, reunida en sessió extraordinària, va elegir el candidat a les properes eleccions municipals que se celebraran el proper 24 de maig. A proposta de la mateixa secció local d'ERC, l'elecció va recaure sobre Paco Gas, actual alcalde de Roquetes, que va acceptar tornar a encapçalar la candidatura d’ERC-Roquetes a les eleccions municipals. A partir d’ara, i una vegada feta pública aquesta decisió, es començarà a treballar el nou programa i la candidatura que l’acompanyarà en aquest nou repte electoral.

Des de la secció local d’ERC, s’ha valorat molt positivament el treball dut a terme al llarg dels dos darrers mandats, en què s’han fet a Roquetes les "inversions més grans dels últims trenta anys", així com la capacitat de gestió que Gas ha tingut en moments difícils com els actuals. Així, s’ha aconseguit l’estabilitat pressupostària i el compliment de totes les mesures econòmiques imposades pel govern de l’Estat, sense haver reduït cap dels serveis que habitualment es presten des de l’Ajuntament i, havent incrementat de forma notable tots els serveis socials, en particular, l’assistència a les famílies més necessitades.

També destaca ERC el reconeixement que organismes acreditats han mostrat a l’Ajuntament de Roquetes respecte a la transparència informativa de la seva gestió pública. La secció local també ha valorat la trajectòria personal de Gas respecte tot el procés cap a la independència, en què "ha estat un referent territorial important i ha de ser una garantia de futur perquè, des de l’Ajuntament de Roquetes, se segueixi impulsant el procés que ha d’aconseguir que Catalunya esdevingui un nou estat d’Europa".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta