3 de febrer del 2015

El ple de Tortosa reclama solucions per al sector dels cítrics però evita exigir millores a la sanitat pública


TORTOSA (Baix Ebre).- El ple de Tortosa va aprovar aquest dilluns al vespre, per unanimitat, la moció d'Iniciativa que reclamava a la Generalitat un ajut d’urgència per a la destrucció de les clementines del territori, i que el Ministeri d’Agricultura augmente el contingent de retirada de la mandarina. A pocs dies per a la protesta que el sector citrícola ha convocat per aquest diumenge a Alcanar, el portaveu d’Iniciativa-Entesa per Tortosa, Jordi Jordan, va afirmar que calia que l’Ajuntament fes costat dels pagesos i assumís les seues reivindicacions.

En canvi, no va prosperar la moció d’ERC per millorar l’atenció sanitària pública a la ciutat de Tortosa, ja que el grup municipal de CiU va votar-hi en contra. La proposta dels republicans demanava  l’obertura, el més aviat possible, d’un laboratori d’hemodinàmica a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC), i que mentre això no fos una realitat s’augmentessin els recursos humans del servei de cardiologia del mateix centre hospitalari. Tots els grups municipals van votar-hi a favor excepte CiU; però tots els portaveus van coincidir a l'hora de culpar els republicans de ser còmplices de les retallades del Departament de Salut.

De la mateixa manera, CiU també va votar en contra de la moció del PSC per garantir el funcionament del servei d’hemodinàmica les 24 hores els 365 dies de l’any a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, tenint en compte que això serà així a partir del proper 16 de feber. Tampoc es van aprovar les mocions del PSC de suport al petit comerç, per a l’adopció de mesures per desenvolupar una estratègia contra l’exclusió social, sobre el manteniment dels parcs infantils a la ciutat i sobre la posada en marxa d’un Pla d’Ocupació Juvenil. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta