26 de febrer del 2015

L'incendi d'una butaca obliga a desallotjar 15 persones d'un edifici de Móra d'Ebre


MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- Els Bombers de la Generalitat han desallotjat preventivament aquest dijous al matí una quinzena de persones d'un edifici de quatre plantes de Móra d'Ebre, situat al carrer Doctor Borràs número 5, després de l'incendi d'una butaca en un dels habitatges. El foc ha començat a un quart de dotze del migdia, tot i que no s'ha allargat ja que la butaca s'ha acabat consumint per les flames en pocs minuts i els Bombers només l'han acabat d'extingir i han ventilat l'estança. D'altra banda, una persona ha hagut de ser atesa per inhalació lleu de fum, tot i que no ha calgut evacuar-la a cap centre sanitari. Fins al lloc, s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat.

D'altra banda, els Bombers de la Generalitat han treballat aquest dijous en un incendi de vegetació a la zona del Poble Nou, al terme d'Amposta. Segons han informat, el foc ha començat a tres quarts de dotze del migdia. Fins a la zona s'hi han desplaçat quatre dotacions terrestres i dos avions de vigilància i atac. El foc s'ha donat per controlat a les 13.31 hores i els avions ja no treballen a la zona. Segons un primer balanç, l'incendi ha afectat unes quatre hectàrees de vegetació. Per ara, es desconeix l'origen del foc. / ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta