11 de març de 2015

Amposta vol crear un centre adreçat a la formació i ocupació dels jovesAMPOSTA (Montsià).- L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, i el regidor de Joventut i Polítiques Actives d’Ocupació, Eros Esquerré, han fet aquest dimarts un balanç molt positiu dels resultats obtinguts amb les accions i polítiques actives impulsades per l’Ajuntament, amb la col·laboració de les empreses del territori, per fomentar la formació i facilitar la inserció dels joves i els aturats de llarga durada en el món laboral. Durant els darrers quatre anys han estat més de 2.000 persones les que s’han atès en algun dels programes de la regidoria, 400 els joves que han participat en els diferents cursos que ha impulsat l’Ajuntament per al foment de l’ocupació, a través del departament d’Empresa i Ocupació i el SOC s’han rebut 2 milions d’euros en ajudes i subvencions, i ja són 80 les empreses que col·laboren en els programes de la regidoria oferint pràctiques als joves i aturats.

Davant aquests bons resultats, l’alcalde d’Amposta ha anunciat la voluntat de crear un centre adreçat a la formació i ocupació dels joves, tot remarcant la importància que aquests estiguin el més ben preparats possible per accedir al món laboral. Per la seva part, el regidor de Joventut i Polítiques Actives d’Ocupació ha posat de manifest la sinergia que s’ha aconseguit crear amb les empreses del territori i com, a diferència de la reticència inicial, aquestes cada cop estan més interessades en què els joves que han participat en els programes impulsats per l’Ajuntament puguin fer pràctiques a les seves empreses, i fins i tot passar a formar part de les seves plantilles. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta