11 de març del 2015

El conveni Córner de promoció turística agrupa 13 ens locals de les Terres de l'Ebre



L'AMPOLLA (Baix Ebre).- El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i representants d’11 municipis i 2 consells comarcals han signat aquest dimarts l'acord que regula la participació conjunta i coordinada de totes aquestes entitats en fires nacionals, estatals i internacionals promogudes per l'Agència Catalana de Turisme i pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. El conegut com a conveni Córner preveu també l'impuls de campanyes publicitàries, d'accions de comunicació i màrqueting conjuntes. L'acord l'han subscrit els municipis d’Alcanar, l’Ampolla, l’Ametlla de Mar, Amposta, Ascó, Deltebre, Godall, l’EMS de Jesús, Sant Carles de la Ràpita, la Sénia, Tortosa i els consells comarcals de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta.

Durant l'acte de signatura de l'acord, el president de la Diputació de Tarragona i president del Patronat de Turisme de la institució, Josep Poblet, s'ha referit al conveni córner com "una gran aliança territorial en matèria turística pionera a Catalunya". En aquest sentit, Poblet ha encoratjat els ens locals a treballar junts per difondre els actius turístic del territori. Entre d’altres, el conveni estableix l'assistència a la fira WTM de Londres, a FITUR a Madrid, a NAVARTUR a Pamplona i B-TRAVEL a Barcelona. A més, també preveu una campanya de publicitat conjunta als mercats emissors més importants de les Terres de l'Ebre, així com l'edició de la Guia "Routard Exprés", dirigida específicament al públic internacional de França i Benelux. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta