30 de març del 2015

Puig planteja ara que potser caldrà deixar el pla estratègic de l'Ebre per finals d'any


TORTOSA (Baix Ebre).- El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha assegurat aquest dilluns que després de rebre la proposta de Pla estratègic de les Terres de l'Ebre redactada per la URV, s'està treballant per "convertir el document en un veritable pla". Puig ha assegurat que cal un pla que fixi prioritats i que ajusti les possibilitats pressupostàries a les necessitats del territori, i "no només que sigui una llista de necessitats il·limitades". "Cal que es concreti en allò que podrem fer i impulsar en els propers anys", ha afegit.

El conseller ha assegurat que es cercarà el consens amb les administracions del territori, en primer terme, i també amb els agents socioeconòmics, però que en temps electorals potser caldrà esperar a finals d'any amb les noves corporacions i el nou Govern en marxa. "La presentació formal l'haurem d'equilibrar bé, si el consens es pot precipitar en els propers mesos bé, sinó ho farem després. El que cal és tenir un full de ruta d'inversions clar per impulsar la propera legislatura", ha conclòs. / ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta