11 de juny de 2015

El PSC votarà a favor de la investidura del republicà Adam Tomàs com a alcalde d'Amposta


AMPOSTA (Montsià).- El PSC d'Amposta ha anunciat aquest dijous que votarà a favor de la investidura del republicà Adam Tomàs com a alcalde de la capital del Montsià, en el ple que tindrà lloc aquest dissabte al migdia. Tot i que ERC va aconseguir la majoria absoluta amb onze regidors, el portaveu socialista, Francesc Miró, ha recordat la voluntat de la seua formació d'impulsar un "canvi". També les converses, en aquest sentit, mantingudes pels socialistes amb els republicans en el cas que la composició de forces els hagués requerit sumar els regidors per desbancar CiU, al poder municipal durant 28 anys.

"Tenim un seguit de principis i objectius en comú, com la transparència municipal", ha dit Miró, tot remarcant la predisposició de Tomàs a materialitzar alguns punts del programa del PSC. Segons ha precisat, entre els punts de coincidència constatats, hi figura la reducció de l'IBI, l'adquisició de l'edifici del Sindicat i l'antic col·legi de les monges per fer un gran centre d'equipaments. També incrementar la dotació econòmica de les beques per al transport dels universitaris i ampliar-les als màsters, així com la gratuïtat del transport públic, entre d'altres.

Tot i aquesta predisposició, Miró ha recordat que el PSC -que va perdre un regidor i s'ha quedat en dos- vetllarà perquè el govern d'ERC "dialogui i escolti pel bé dels nostres ciutadans", seguint l'acció de govern i fent una "oposició responsable, seriosa i exigent". En aquest sentit, s'ha posat al servei del nou govern per treballar activament en contra de l'atur, les desigualtats i la pobresa. "No entenc una altra manera de fer que estar sempre al costat de l'alcalde en tot allò que permeti sumar en benefici de la majoria de la gent", ha tancat Miró. / Via ACN / Imatge PSC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta