11 de juny del 2015

La polèmica planta asfàltica d'Ulldecona tornarà a Masdenverge després de descartar el trasllat al polígon


ULLDECONA (Montsià).- L'empresa Durantia Infraestructuras ha renunciat definitivament a traslladar la planta de conglomerat asfàltic que té a Ulldecona fins al polígon industrial municipal de Valldepins. De fet, Durantia ha decidit tornar a Masdenverge, on disposen de totes les llicències municipals per funcionar d'immediat i poder complir, així, amb el contracte d'obra que té amb el govern espanyol. La causa d'aquesta decisió és el retard en la tramitació de la llicència ambiental per fer el trasllat de la planta d'asfalt de la zona de la cantera d'Ulldecona on està ubicada fins a Valldepins, després que la Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre (CUTE) suspengués l'aprovació definitiva del projecte.

L'empresa Becsa, a través de Durantia Infraestructuras, va traslladar la planta d'asfalt des de Masdenverge a una cantera d'Ulldecona. A principi de 2015, va entrar en funcionament "en fase de proves", fins que l'Ajuntament va fer aturar l'activitat i després la Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre va suspendre l'aprovació definitiva fins que l'empresa no acredités una parcel·la de 50.000 metres quadrats. El consistori d'Ulldecona va iniciar en aquell moment negociacions perquè la planta es traslladés a Valldepins, però el retard en la tramitació de la llicència ambiental ha frustrat aquesta possibilitat. Durantia necessita que la planta funcioni immediatament i torna a Masdenverge on disposa de totes les llicències municipals per fer-ho. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta