7 de juliol de 2015

El PP de Tortosa es planteja impugnar la presa de possessió del regidor de la CUP


TORTOSA ( Baix Ebre ). - El Partit Popular de Tortosa està estudiant impugnar davant la junta electoral de zona la pressa de possessió del regidor de la CUP, Xavier Rodríguez, per no haver jurat la Constitució espanyola. El secretari del PP a Tortosa, Jaume Solé, ha explicat que estan esperant que el secretari de l’ajuntament els faciliti la transcripció del ple per decidir si presenten la denuncia. En cas afirmatiu, Rodríguez es podria veure obligat a tornar a jurar el càrrec. Solé ha insistit que en política “cal seriós” i que a altres municipis de Catalunya, com Sitges, ja s’ha produït una situació similar que s’ha resolt amb l’obligatorietat de jurar el càrrec de nou per part del regidors denunciats.

D’altra banda, el portaveu del PP a l’Ajuntament de Tortosa, Xavier Dalmau, ha avançat que estan realitzant un estudi per determinar en quins carrers de Tortosa es poden habilitar zones verdes perquè els veïns puguin aparcar. Per Dalmau no és de justícia que els veïns de la ciutat que viuen en carrers en zona blava hagin de pagar el mateix que aquells que venen de fora.

Des del Partit Popular també han anunciat que en el proper ple ordinari a l’Ajuntament de Tortosa presentaran una moció per que es realitzen els estudis i tràmits necessaris per la construcció d’unes escales mecàniques o un ascensor que faciliti l’accés a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. / Via Canal 21 Ebre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta