7 de setembre del 2015

Tres morts en un xoc al Perelló eleven a 12 les víctimes mortals en el tram ebrenc de l'N-340 durant el 2015




EL PERELLÓ (Baix Ebre).- Tres persones han mort aquest dilluns a la tarda com a conseqüència de l'accident de trànsit entre dos camions i un cotxe que ha tingut a la carretera N-340 al seu pas pel Perelló. Amb aquestes tres víctimes mortals, ja són 12 les persones que han mort enguany al tram ebrenc de l'N-340. En l'accident d'aquesta tarda, primer han mort els conductors dels dos camions, però finalment també ho ha fet un dels ocupants de l'automòbil, que ha estat traslladat a l'hospital Sant Joan de Reus en estat crític, on finalment ha mort. A banda, l'altre ocupant de l'automòbil ha resultat ferit de gravetat. Els dos vehicles de gran tonatge han xocat de manera frontal i posteriorment s'han incendiat. Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes per les quals els dos camions han xocat frontalment, en un accident on també s'ha vist involucrat l'automòbil. El xoc ha obligat a tallar el trànsit a la carretera en ambdós sentits, i els cotxes es desvien cap a l'AP-7. Cap a un quart de deu de la nit la via seguia inhabilitada.

En el que portem d’any ja són 12 les víctimes mortals en accidents que s’han registrat en el tram de la carretera N-340 a les Terres de l’Ebre. Amb els d'aquest dilluns, sis d’aquests morts s’han produït en el que portem d’estiu. L’entrada en funcionament de la variant de l’Aldea ha tret el trànsit pesat del centre d’aquesta població del Baix Ebre, però segons alguns conductors també ha provocat que tornen a haver-hi més camions circulant per l’N-340. Cada vegada són més les veus que reclamen desviar el trànsit de camions per l’AP-7, com ja s’ha fet a Girona. / Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta