7 de setembre del 2015

Hife celebra el seu centenari amb un bus restaurat i 12 vehicles nous


TORTOSA (Baix Ebre).- L'empresa tortosina Hife ha celebrat aquest dissabte la commemoració del seu centenari amb la presentació del bus restaurat de 17 places construït als tallers de la marca Peugeot a París l’any 1928, i amb la presentació de 12 nous vehicles amb motorització Euro 6 de baixes emissions, amb una inversió de 3,1 milions d'euros, que a partir de la pròxima setmana circularan per les línies regulars de les Terres de L’Ebre. La celebració s'ha realitzat a l'estació d'autobusos de Tortosa, en presència del Secretari de Territori i Mobilitat, Ricard Font; del director general de Transports i Mobilitat; Pere Padrosa, i de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel. El conseller delegat d'Hife, José María Chavarría Homedes; ha estat acompanyat també per José María Chavarría Ferreres, president del Grup; pel girector general d'Hife, Luis Javier Muñoz; així com per Juan Carlos Fuentes, director d'Hife Aragó i de la diputada i primera tinent d'alcalde de Tortosa, Meritxell Roigé.

Font ha anunciat futures accions per millorar la mobilitat a les Terres de l'Ebre. Així, a partir d'aquest 7 de setembre, els usuaris gaudiran de nous descomptes de fins al 60% sobre el bitllet senzill amb la nova T-10 entre les Terres de l’Ebre i Barcelona. S’unificarà el preu d’aquest títol, a 9,50 euros per viatge, per a les línies regulars de Terres de l’Ebre amb connexió amb Barcelona. També, a partir de l'1 d'octubre, s'unificarà el preu amb la T-10, entre els serveis regulars de Terres de l'Ebre a Tarragona, per 6 euros el viatge, amb 5 expedicions de dilluns a divendres més una en caps de setmana. L'1 d'octubre passat també va entrar en funcionament la T- 10/120, la qual permet fer 10 viatges en 120 dies a un preu d’1 euro el trajecte en els viatges dins de les Terres de l’Ebre. L’objectiu és estimular la demanda i millorar la competitivitat del transport públic en aquest corredor, amb preus atractius pels viatgers i una oferta competitiva.

Bel ha destacat la inquietud que sempre ha tingut l'empresa amb la mobilitat al territori i felicita el valor afegit que Hife ha aportat en un segle al territori. Per la seua banda, Chavarría recorda que Hife celebra els 100 anys, un llarg recorregut de tot un segle, gràcies al suport dels usuaris i dels professionals que formen part de l'empresa, donant valors per poder continuar millorant, garantint i facilitant els desplaçaments a les Terres de l'Ebre. L'acte ha conclòs amb l'actuació de l'Orfeó Tortosí, que enguany celebren els seus 110 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta