7 de setembre del 2015

Sis pel·lícules i 90 curts, al sisè Fangofest Amposta


AMPOSTA (Montsià).- Sis pel·lícules i 90 curtmetratges competiran del 10 al 12 de setembre a l'auditori d'Amposta dins del Festival Internacional de cinema fantàstic, de terror, animació i gore, que enguany arriba a la sisena edició. Organitzat per la productora de cinema independent d'Amposta, Kutrefacto Films i per Moratis Films, els festival premiarà produccions en vuit categories: millor curt, millor llargmetratge, millor curt fantàstic, premi del públic, curt més sagnant, millor curt d'animació, premi Maledictis (millor curt amateur) i millor interpretació.

Els 90 curtmetratges i sis pel·lícules que es projectaran dins de la competició han estat escollits d'entre més de 300 curts i 30 llargmetratges que es van presentar en aquesta sisena edició. A més d'aquests, també es projectaran altres pel·lícules, documentals i una webserie.

Enguany, el festival retrà homenatge a l'ampostí Luis Papiol, per celebrar el 30 aniversari de la seva primera pel·lícula Poke. En aquest homenatge es projectaran dos pel·lícules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta