10 de setembre del 2015

Els partits preparen l'enganxada de cartells a l'Ebre i l'arribada de pesos pesants per al 27-S


TORTOSA (Baix Ebre).- Aquesta propera mitjanit comença oficialment la campanya per a les eleccions del 27 de setembre. En el cas de les Terres de l’Ebre, els partits faran la tradicional enganxada de cartells en diversos punts de Tortosa, i de cara al cap de setmana es prepara el primer desembarcament de primeres espases. A la demarcació de Tarragona, la ciutadania podrà elegir entre un total de 10 candidatures, per triar 18 dels 135 diputats del Parlament, però també per expressar-se sobre la independència de Catalunya.

La tradicional enganxada de cartells donarà aquesta mitjanit el tret de sortida a les eleccions del 27-S. Uns comicis que el president Artur Mas va convocar el passat 3 d’agost apel·lant el seu caràcter excepcional. A les Terres de l’Ebre, les candidatures penjaran els primers cartells en diversos espais de Tortosa. Per exemple, Junts pel Sí ho farà a la plaça Barcelona, al costat del mercat; les CUP, al costat dels Jutjats, a la plaça dels Estudis, i el PSC, a la plaça Corona d’Aragó, els populars Quatre Camins de Ferreries. Per la seua banda, Catalunya Sí que es Pot ho farà a la cèntrica plaça del 'Ajuntament.

Quant a la visita de primeres espases, Unió ha preferit no esperar-se a l’inici de la campanya i dimarts visitava el territori Ramon Espadaler. A més, aquest dijous al matí s'ha acabat ajornant una visita de Duran i Lleida per raons de salut. Per la seua banda, Catalunya Sí que es Pot ha anunciat que dissabte visitarà Tortosa tant el seu candidat, Lluís Rabell, com Iñigo Errejón, el número 2 de Podem. I avui també visitarà Tortosa l’ecosocialista Joan Herrera.

El 27-S, als col·legis electorals de les Terres de l’Ebre hi haurà 10 paperetes diferents. Això són sis menys que el 2012 i 20 menys que a les eleccions del 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta