9 de setembre de 2015

Movem Tortosa proposa amb una moció la reformulació de la Festa del Renaixement


TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal de Movem Tortosa presentarà al ple ordinari de l’Ajuntament del proper dilluns una proposta perquè Tortosa s’adhereixi a la Xarxa de Ciutats i Pobles Refugi davant la crisi de Síria. L’equip de govern de CiU ja va anunciar aquest dimarts la intenció de presentar una moció en el mateix sentit i arribar a un consens amb la resta de grups municipals. Així les coses, el portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, s’ha mostrat disposat a retirar la seva moció sempre que s’especifiqui la solidaritat amb Tartous, ciutat siriana agermanada amb Tortosa.

En una segona moció, Movem Tortosa proposarà diferents qüestions per renovar i millorar la Festa del Renaixement, que enguany ha complert 20 anys. Entre d’altres, es proposa que cada any la Festa tingui un fil conductor com ara un personatge o una data commemorativa; la recuperació i obertura de la Festa a espais claus de Tortosa al segle XVI com ara el riu Ebre; dotar de nou continguts la desfilada de fi de festa amb personatges de la història de l’època; programar activitat acadèmiques, o vincular cada edició del Renaixement amb la recuperació d’un element patrimonial. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta