8 de setembre del 2015

Espadaler lamenta des de Deltebre que Romeva s'amagui als debats electorals


DELTEBRE (Baix Ebre).- El cap de llista d'Unió, Ramon Espadaler, s'ha volgut adreçar directament al candidat de Junts pel Sí, Raül Romeva, per reclamar-li la seva presència als debats electorals. Després que Romeva no hagi participat en el primer debat que aquest dimarts s'ha celebrat a un mitjà de comunicació, Espadaler ha convidat Romeva a participar-hi "per normalitzar el debat democràtic". "Li preguntem si s'amaga perquè no comparteix o no es veu amb cor de defensar el programa electoral de la seva candidatura", ha afegit. Des de Deltebre, Espadaler ha convidat Romeva a fer una "presència activa" en els debats perquè "el ciutadà té dret a escoltar-ho".

D'altra banda, Espadaler ha qualificat "d'irresponsables" les declaracions del ministre de Defensa, Pedro Morenés. El cap de llista d'Unió ha apel·lat al seny en campanya electoral. "Les posicions extremes no fan altra cosa que retroalimentar-se i les declaracions del ministre Morenés no fan més que portar vots i més vots a l'expressió independentista més radical", ha assegurat. Espadaler ha reaccionat així després que Morenés digués que "si tothom compleix amb el seu deure", l'exèrcit no haurà d'actuar a Catalunya.

Espadaler ha apel·lat al "seny" i ha assegurat que des d'Unió el continuaran reivindicant entre les posicions que volen la Declaració Unilateral d'Independència (DUI) i declaracions com les de Morenés o propostes legislatives "d'interès estrictament electoral d'anar contra Catalunya". "Hi ha gent a Catalunya que veu amb molta preocupació el to que agafa la campanya i nosaltres estem disposats a alçar la bandera del seny i fer la revolució del seny", ha conclòs./ Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta