3 de novembre del 2015

Exploclick reunirà més de 70 diorames al pavelló firal d'Amposta

 

AMPOSTA (Montsià).- Amposta reunirà 60 diorames amateurs, 14 d'adults, i una desena de punts de venda en la nova edició d'Expoclick, un riu de clicks, la mostra centrada en aquest popular joguet de Playmobil que enguany arriba a la quarta edició, en un espai expositiu de 2.200 metres quadrats. Organitzada per l'àrea de Joventut de l'Ajuntament d'Amposta, l'Expoclick tindrà lloc del 13 al 15 de novembre. Enguany, com a novetat, Exploclick es trasllada al pavelló firal per poder donar cobertura tant a l'increment de participants i expositors, com per a la gran afluència de gent que la visita i que l’any passat va assolir les 6.000 persones.

El regidor de Joventut, Ramon Bel, ha destacat la voluntat per consolidar aquesta fira, que ha crescut amb molt poc temps. De fet, Bel ha avançat que en les properes edicions s’incrementarà el pressupost que es destina a la mostra. A més del trasllat de l'espai, també destacarà la customització dels clicks que els xiquets i xiquetes hauran de buscar al Busca Clicks. El tècnic de l’àrea de Joventut, Marc Vidal, ha explicat que són set clicks amb l'escut d'Amposta i cadascun té una història darrera vinculada a la ciutat. Els més menuts els hauran de buscar als diorames i tots aquells que ho encertin entraran al sorteig de productes Playmobil.

D'altra banda, també s'ha preparat un concurs a Instagram. En aquest cas, per participar s'haurà de penjar una fotografia feta a Expoclick durant els tres dies de fira i etiquetar-la amb el hashtag #expoclick2015concurs. Pel que fa als punts de venda, enguany n'hi haurà una desena i serà de proveïdors tant de Catalunya com de diferents punts d'Europa com Alemanya, Luxemburg o França. L’entrada és gratuïta. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta