4 de novembre del 2015

Masdéu (Idece) lamenta que s’haja reobert el debat de l’A7 i reivindica l’autovia a les Terres de l'Ebre

 

TORTOSA (Baix Ebre).- El director de l’Idece, Joan Martín Masdéu, ha afirmat aquest dimecres que les Terres de l’Ebre no poden renunciar a la construcció del tram pendent de l’autovia A7, i ha lamentat que els partits, alguns ajuntaments i els grups ecologistes hagin reobert el debat. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Masdéu ha assenyalat que el retard que acumula el projecte de l’A7, sumat als accidents mortals de l’N-340, ha provocat que s’hagi reobert el debat sobre les infraestructures, una qüestió que el territori ja havia superat amb consens. El director de l’Idece ha titllat de “nyaps” les rotondes i les altres mesures anunciades per Foment, i ha insistit a reclamar la gratuïtat immediata de l’autopista AP-7 mentre no estiguen acabades les obres de l’autovia.

D’altra banda, quant al Pla Estratègic Empresarial i per l’Ocupació de les Terres de l’Ebre, Masdéu ha defensat l’acció del govern català per ajustar-lo a l’estratègia de la Generalitat. Sobretot, en l’àmbit del desenvolupament industrial i el suport al sector agroalimentari. A més, s’ha mostrat optimista en què es podran esvair els dubtes expressats pels sindicats, i ha anunciat que properament el consell promotor es convertirà en una consell de seguiment del pla. Masdéu també ha remarcat que ara el pla estratègic ja s’ha donat a conèixer, i que ha donat instruccions perquè el document es puga consultar al web de la URV.

A banda, Masdéu ha valorat positivament la proposta de convertir l’Idece en una Agència de Desenvolupament Territorial, tal i com preveu el mateix pla estratègic. Amb tot, el director de l’Idece ha advertit que cal mantenir la implicació de l’administració en la gestió del pla estratègic de les Terres de l’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta