11 de desembre del 2005

Les Terres de l'Ebre amb La Marató

El pont de l'Estat de Tortosa serà el 18 de desembre, a la una del migdia, el punt de trobada d'una concentració solidària i d'una soltada de globus en favor de La Marató de TV3, que enguany està dedicada a l'Alzheimer i altres malalties del cervell. Aquestes malaties representen la tercera causa de mort, després del càncer i les enfermetats cardiovasculars, i també suposen la primera causa de dependència i càrrega personal, familiar, econòmica i social. Els que hem tingut algun cas a prop nostre som conscients de la importància que s'avanci en el tractament i l'atenció de les persones, per millorar la qualitat de vida dels malalts i de les seues famílies.

D'altra banda, avui s'ha posat a la venda per 9 euros, amb els diaris Avui, El Periódico de Catalunya i La Vanguardia el disc de La Marató de TV3. El cedé ha estat produït per Marc Parrot, i conté un total de quinze temes (onze d'enregistrats expressaments i quatre de cedits), un recull de temes clàssics del pop que han estat traduïts i cantats en català, alguns per primera vegada. Tots els beneficis de la venda del disc s'integraran al compte de La Marató del 18 de desembre. Al cedé trobareu la versió d'In my life, de The Beatles, que ha interpretat Lluís Gavaldà d'Els Pets, i també altres cançons en la veu de cantants i grups com Sergio Dalma, Lluís Llach, Cheb Balowski, Manolo García, Gertrudis, Estopa, Mayte Martín, Ojos de Brujo i Mònica Green.

Visiteu i llegiu, també, el bloc de La Marató, en què malalts i familiars expliquen la seua convivència amb les afectacions del cervell. Gent que conviu cada dia amb el dolor i les limitacions que provoca l'Alzheimer, el Parkinson, l'esclerosi múltiple, l'ictus o la distròfia muscular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta