13 de desembre del 2006

Un altre traspàs de poders al Palau Abària

Vista aquesta foto, què diríeu? Lluís Salvadó se'n va o torna? Evidentment, el rapitenc se n'anava, perquè la fotografia és del maig passat. Però què li devia dir a Miquel Castelló, la persona que aquell mateix dia el substituïa al Palau Abària? Potser "guarda'm les claus, que ara torno"? Amb el nou traspàs de poders a la Delegació del Govern de les Terres de l'Ebre, que s'oficialitzarà avui després del nomenament de Salvadó com a delegat de la Generalitat, sembla que es tanca una etapa estranya de la política catalana. Com deien a la pel·lícula El Gatopardo, "tot ha de canviar perquè tot continuï igual". El relleu de Castelló per Salvadó reforça aquesta imatge, i també les intencions ocultes que tant va criticar CiU durant la campanya, amb arguments com els exposats al DVD Confidencial CAT. És a dir, que si el tripartit podia, repetiria, i que tot estava pactat i lligat des de l'expulsió d'ERC del govern, amb la conseqüent convocatòria d'eleccions i unes negociacions tan ràpides que CiU no va tenir temps ni de reaccionar ni de pair que novament es quedava a l'oposició. No sabem si això era cert, però com a mínim ho sembla... Des del punt de vista de la imatge i de l'estratègia política, creiem que Salvadó feia bé de no voler tornar al Palau Abària, i que ERC podria haver trobat un altre delegat o delegada, perquè al territori té gent molt vàlida. Això sí, ara només esperem que Salvadó siga conseqüent amb la seua línia de treball anterior, que tants bons fruits va reportar-nos al territori, i que recordi tot allò que va dir quan va ser obligat a deixar el càrrec.

Per recordar:
-Salvadó adverteix de la massificació eòlica i de les obres per reforçar el CAT
-ERC garanteix un traspàs de poders "responsable" al Camp i l'Ebre
-Traspàs de poders en una bassa d'oli
-Nadal recorda que l'Estatut és l'única via per assolir la vegueria de l'Ebre

9 comentaris:

  1. esquerra ens hem pixat als sociates. jejeje

    ResponElimina
  2. Magnífics el teu raonament, Gustau.
    Jo també penso que tot estava pactat. Les eleccions es van fer per fotre un moc als militants dERC que no volien l'estatut. Ara, Carod i cia. tornen a les mateixes cadires amb un estatut que a ells ja els anava bé i la militancia complaguda. Il.lusos. Aqui a les TTEE tot segueix igual, aposto pels mateixos delegats i per les mateixes formes. ERC volia transformar catalanya i ha acabat rendint-se al poder de governar. A mi m'hagués agradat Paco Gas com a delegat. Amb ell segur que podríem plantar cara. Ara, poc a poc els sociates i CIU ens aniran menjant l'espai i acabarem tots dient si buana al montilla i psoe.

    un independentista

    ResponElimina
  3. jO TAMBÉ OPTO PER GAS. ES VEU UN INDEPENDENTISTA ÍNTEGRE A MES ÉS DEL BAIX EBRE

    ResponElimina
  4. Paco Gas es el millor polític de totes les Terres de l'Ebre, i serà el millor alcalde de roquetes de tota la història.

    ResponElimina
  5. estik d'akord ab vatros. Si paco gas no estigues Kontrolat per la Kupula d'erc a les TTEE segur ke arribaria lluny

    ResponElimina
  6. N'esteu segurs d'això. Jo no opino el mateix d'en Paco. Bé, ja se sap, d'opinions n'hi ha de tots els gustos (i colors)

    ResponElimina
  7. Paco??? Gas??? .... aquell que ve del PSAN, MDT i CLL. Com voleu que sigue un bon alcalde?

    ResponElimina
  8. Paco Gas no potser, perque tindria que anar en cotxe oficial i prou va criticar al anterior Delegat sense pensar que el seu Delegat ja el portaba, el de ell (ERC)si podia el del PSC no. Ah!! per ser Alcalde de Roquetes cal tenir experiencia en arees de govern de veritat, i de responsabilitat, no tenin.n e com sempre els de ERC, mediambient i cultureta, aixi no es cremen mai, falta d'experiencia en 20 anys: a l'opossicio i governant.

    ResponElimina
  9. A mi m'agrada molt també el GasPaxo...Pero al estiu!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta