12 d’octubre del 2007

Tortosa inclou la reforma de l'antic mercat de Ferreries al pla d'acció municipal pel 2008

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel (CiU), va confirmar ahir que el govern ha previst incloure la rehabilitació de l'antic mercat de Ferreries al nou pla d'acció municipal (PAM), i que el projecte estarà dins del pressupost pel 2008. Bel va dir que l'Ajuntament ha decidit encarregar ja el projecte de reforma de l'edifici, que ara utilitzen algunes entitats juvenils. Durant les últimes setmanes, va haver-hi molts dubtes sobre la inclusió de la rehabilitació del Mercadillo al pressupost del 2008, però les negociacions entre el govern municipal i l'associació de veïns de Ferreries-Sant Vicent han arribat a bon port. El president de l'associació de veïns, Manolo Gamundi, va celebrar la decisió del govern municipal, i va recordar que la recuperació del mercat, així com la millora integral del carrer Llarg de Sant Vicent, era una de les reivindicacions més antigues i urgents del barri. Bel va afegir-hi que l'antic mercat de Ferreries es convertirà en un casal cívic i cultural, amb una gran sala d'exposicions que podrà utilitzar l'Ajuntament, però que serà aprofitat per les entitats del barri. Amb tot, l'alcalde encara no va concretar el pressupost del projecte, ja que el govern de Tortosa intentarà rebre alguna subvenció per tirar endavant la reforma. El portaveu del PSC, Joan Sabaté, havia advertit aquesta setmana que la rehabilitació immediata del Mercadillo s'aguantava per un fil, i ahir també va acusar Bel «d'haver desinflat el globus de les seues promeses electorals». De fet, l'exalcalde va insistir que CiU havia fet un programa electoral per seguir a l'oposició, «farcit de compromisos irrealitzables». Així, Sabaté va recordar que els anteriors governs de CiU mai van complir la seua promesa de convertir l'antic mercat de Ferreries en un casal per al barri.

El Punt (12-Octubre-2007)

5 comentaris:

  1. El Senyor Sabaté, no sap com afronta l’oposició, li cou que una cosa tan demanada com el “mercadillo” de ferreries, ara es presenti als pressupostos del 2008.
    Pel bé del PSC, el que hauria de fer Sabaté es plega i que el segueixin alguns personatges com Martín.
    Si volen recuperar el poder han de fer canvis molt grans, com va fer convergència, canviant la majoria de gent que anava a la llista, quan Mariano Curto es va quedar a l’oposició.

    ResponElimina
  2. Pobre Sabaté. es pensaba seria alcalde tota la vida i els tortosins no el volen veure ni en pintura. I a Ferreries no et volem ni sentir ni veure. No has fotut res en vuit anys.

    ResponElimina
  3. És ben cert que els governs de CIU anteriors no van fer res,però també ho és que l'exalcalde Sabaté en vuit anys tampoc ho va fer tot i que hi havia una moció presentada al ple i aprovada per unanimitat en el seu dia. Quina falta de memòria!

    ResponElimina
  4. Aixo dic yo que quan tenies le butxaques plenes tampoc teneis memoria.

    ResponElimina
  5. A l'últim valent, o valenta: mai he guanyat ni un sol euro que no fos fruit del meu esforç i treball personal, fet demostrable perquè els meus guanys, com els de qualsevol altre regidor, eren públics. No penso caure en la trampa que signifiquen aquestes declaracions al darrera de les quals no hi ha més que una interpretació elitista de la política, una interpretació que pot criticar que algú guanyi x diners en dedicació parcial o exclusiva, però que, en canvi, no critica percepcions similars per assistències encara que un només vagi 15 minuts al dia a l'Ajuntament. En els vuit anys que vaig ser regidor mai vaig deixar de defensar l'opció del mercat de Ferreries com a centre sociocultural a excepció de quan va sorgir la proposta de fer una escola de cuina que encara no s'ha concretat, malauradament dos regidors tenen la força que tenen.
    De tota manera segurament que tu tindràs una fòrmula màgica pera a solucionar-ho, no?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta