13 de setembre del 2008

Amposta estrena la primera oficina d'emancipació jove de Catalunya

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, va inaugurar ahir a Amposta la nova oficina d'emancipació jove del Montsià, el primer equipament de tot el país que integra la totalitat dels serveis adreçats als joves. L'oficina, al número 55 de l'avinguda Agustina d'Aragó, és una finestra única per als gairebé 20.000 joves de la comarca (entre 14 i 35 anys) en temes com l'habitatge, el treball, la salut, la sexualitat, la mobilitat, la cultura o la formació. En aquest sentit, la nova oficina centralitzarà els diferents serveis que fins ara hi havia repartits als pobles del Montsià. De fet, Capdevila va destacar que la creació del nou equipament a Amposta respon també a la voluntat del Departament d'Acció Social i Ciutadania de treballar «per l'equitat territorial» i oferir tots els serveis igual arreu del país. L'oficina s'ha creat a partir d'un conveni signat amb la Fundació Privada Montsià, que presideix l'ampostina Marta Cid; el Consell Comarcal del Montsià, i la secretaria de Joventut. Capdevila també va inaugurar la nova oficina dels serveis socials de l'Ajuntament d'Amposta.

El Punt (13-Setembre-2008)

Foto: Generalitat de Catalunya

6 comentaris:

  1. Voleu dir que tots el joves d’Amposta hi cabran aquí...?

    ResponElimina
  2. Patronats, Agències, Instituts,Comissions, Consells,Diputacions,Direccions i Subdireccions Generals,Secretaries i Subsecretaries,Delegacions.......

    ResponElimina
  3. Perdó, m’havia deixat “Fundacions sense afany de lucre” (amb el tractament fiscal corresponent)...Ara que ja tenim oficina ja no hi ha excusa per poder veure a Amposta el desenvolupament real de la Llei d’Emancipació. Hi haurà pressupost ?

    ResponElimina
  4. Gustau, es més important aquesta noticia que l’ inauguració de l’ unitat de Radioteràpia per malats de càncer de l’altre dissabte ? Hem va estranyar que no en fessis cap menció.

    ResponElimina
  5. Kurt Valander, només dir-te que La Marfanta és un bloc personal, no un diari digital convencional. Sento que encara no hagis vist la diferència. De moment, només publico les notícies que faig jo, així com articles de denúncia i peces d'opinió. Evidentment, és molt més important la inauguració de la unitat de radioteràpia, però arribo fins a on arribo. El Punt de diumenge passat va traure igualment la notícia, que va redactar el meu company que treballa els caps de setmana. Encara pots trobar el tema buscant-lo al web www.elpunt.cat

    ResponElimina
  6. Kurt Valander, estic d'acord en el que dius sobre la importància, i també em va estranyar la omissió a la Marfanta; però també t'he de dir ,com vaig comentar al meu bloc (http://baldana.blogspot.com/2008/09/unitat-de-radioterpia.html) que la absència de comentaris i articles de persones que possiblement en tenen l'obligació, per dedicació i militància, encara em va estranyar mes.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta