13 de setembre del 2008

Solidaritat, avions i escocesos en la penúltima jornada de les festes de la Cinta

Les activitats a favor de la Lliga Contra el Càncer de les Terres de l'Ebre van tornar a centrar ahir bona part del programa de les Festes de la Cinta. Així, a la tarda va tenir lloc la caminada popular Mai caminareu sols, que va sortir de la plaça del Carrilet i que, després de recórrer el centre de Tortosa i travessar el pont de l'Estat, va arribar a l'estadi municipal. Com en l'edició de l'any passat, centenars de persones van participar-hi amb la gorra de color roig que es podia adquirir a canvi d'un donatiu de 2 euros, i que donava opció a poder concursar a la Festa del Cel i també a pujar en un globus aerostàtic. L'acte va coincidir amb el vol rasant i acrobàtic de dos avions a reacció, que van travessar el cel de Tortosa mentre trencaven la barrera del so. Però l'anècdota de la jornada va passar a la plaça Agustí Querol, quan la capçalera de la caminada popular va coincidir amb la formació de gaiters Reading Pipe Band. Els escocesos, que són una de les atraccions del festival Ebre Terra de Vent, van haver d'accelerar la seua actuació per deixar passar la caminada.

El Punt (13-Setembre-2008)

16 comentaris:

  1. Sap algú en el marc de quin acte o en commemoració de què varen aparèixer els avions ?
    Per cert, que jo sàpiga no varen trencar res....

    ResponElimina
  2. Fotos dels dos avions militars espanyols que van TRENCAR la tranquil·litat de molta gent ahir fent l'imbècil pel cel de les nostres terres.
    http://img517.imageshack.us/img517/568/avio1jn4.png
    http://img131.imageshack.us/img131/5639/avio2li6.png

    ResponElimina
  3. Home! Tant com fent l’imbècil no crec..Per cert veig que t’agraden els avions, però afina una mica mes quan facis fotos perquè t’han sortit mogudes. De totes formes gracies. Hay alguien maaaaaaaaaaaassssssssss??

    ResponElimina
  4. Formen part de la Festa del Cel organitzada per la LLiga contra el Cancer, segons he llegit aqui i/o en algun altre bloc. Aixo explica, pero, qui els ha invitat, o no? No ho sé.
    Personalment trobo una mica fora de lloc invitar avions militars espanyols aqui donat la rebuda poca calurosa que normalment tenen les forces espanyols aqui, pero bueno ...tot sigui per una bona causa.

    ResponElimina
  5. Moltes gracies per la informació

    ResponElimina
  6. Eik, Brian, independentment dels avions, a aquests escocesos amb falta i sense calçotets, amb el ventet que bufava ahir se'ls ho va poder constipar ben constipadet...

    ResponElimina
  7. volia dir falda, no falta

    ResponElimina
  8. Segur que més d´un iaio va anar en busca del uniforme en sentir els avions el dia després de la diada...

    ResponElimina
  9. No se si ho sabeu, però a Tortosa hi habia un pilot d'avion de combat que es deia Artur Anguera, i que acostumava a fer alguna passada per su Tortosa natal a modo de saludo.
    Malauradamente l'assessinà ETA als 90.

    ResponElimina
  10. Sense tenir en consideració que eren espanyols, que jo sàpiga encara no en tenim de catalans. No creieu que hagués estat molt millor donar a la Lliga l’equivalent en euros del cost del combustible que van gastar fent el paperina? En temps d’estalvi hagués sigut més bon exemple.

    ResponElimina
  11. Ja ho crec que en tenim de catalans!! Estas mal informat

    ResponElimina
  12. La imatge que tinc de la "Liga contra el cancer" es la d'un grapat de senyores amb look pepero amb poca feina. Igual ha canviat la cosa, pero abans era aixi o almenys m'ho semblava. On van a parar els calers que la gent dona a aquesta gent? Els comptes son publics?

    Respecte a les fotos dels avions: dificil no fer una foto borrosa a un aparell que va a tanta velocitat. Be, si tens una camera professional potser si. O ets un mestre dels "barridos", és clar.

    ResponElimina
  13. Una altra cosa: l'exercit espanyol historicament ha estat "benvingut" a tortosa gracies a l'ilustre tortosi sr Celma Prieto. Quina creu !

    ResponElimina
  14. Home, posats a dir, no ja perquè amagar que fa uns anys van hi haure uns certs problemes interns. No sabria assegurar si va ser al Camp de Tarragona o a l'Ebre, però els hi van haver.
    No obstant quan dius: "On van a parar els calers que la gent dona a aquesta gent? Els comptes son públics?, que sàpigues que aquesta mateixa pregunta també serveix per a fer-la, per exemple, a la Plataforma (PDE).
    La vas fer?. Aquests també tenen un look, un altre, però look.
    Per cert, no et precipitis a l'hora de col·locar-me el meu de look.
    I recorda, mentre no es demostri el contrari, tots ( tu i la PDE inclòs) som innocents.

    ResponElimina
  15. hola cucafera,

    que sàpigues que la PDE no és sant de la meua devoció, però tens raó que si reben calers haurien de fer public com se'ls gasten. No sé quin estatus legal tenen, però ONG no crec. Jo fins fa poc colaborava amb Intermon, però quan m'he assabentat que han comprat SAP (un software que costa molts milers d'euros) ja m'han vist prou.

    Salut

    ResponElimina
  16. Lluis, l’exèrcit no es de la teva devoció,de la Plataforma en Defensa de l’Ebre tampoc, de Intermón ja t’has esborrat..Ets devot la Mare de Deu de la Cinta?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta