13 de setembre del 2008

Tortosa tanca avui la Cinta amb una nit de focs i el concert dels Antònia Font

Centenars de persones participen en la caminada popular en benefici de la Lliga Contra el Càncer

La música i el foc seran els protagonistes de l'última nit de les Festes de la Cinta, amb la celebració del XXV Correfoc de les Terres de l'Ebre i el concert dels Antònia Font. L'actuació de la banda mallorquina tindrà lloc al pavelló firal de Remolins. El concert serà gratuït i començarà a les 00.40 hores, un cop hagi acabat el castell monumental de focs artificials, a càrrec de la pirotècnia Tomàs de Benicarló, i la desfilada de tots els grups participants en el festival Ebre Terra de Vent. A la mateixa hora que els Antònia Font, però al passeig central, actuaran The Sincronicity, un grup de clons de The Police, i després hi haurà una festa revival.

Tortosa tanca aquesta nit vuit dies de festa major amb una jornada dedicada al foc, tot i que el dia haurà començat amb la calma dels bonsais. L'empresa Mistral Bonsai, instal·lada a Camarles, farà una demostració d'aquesta tècnica mil·lenària, amb motiu dels actes dedicats al Japó en el marc del festival Ebre Terra de Vent. Avui també continuaran els actes en benefici de la Lliga Contra el Càncer, amb una matinal d'esport infantil a les pistes del pavelló de Remolins. Al migdia també es farà la baixada d'andròmines pel riu, que forma part del circuit de penyes.
El XXV Correfoc de les Terres de l'Ebre començarà a dos quarts de nou del vespre, amb la sortida de les colles de diables des de la plaça d'Espanya, en direcció a l'avinguda de la Generalitat i el carrer Rosselló. D'altra banda, avui també tindrà lloc la primera edició de la Fira del Col·leccionisme Postal i Paper Antic de Tortosa. La mostra, que es veurà des de les onze del matí fins a les vuit del vespre a la Llotja del parc municipal, ha estat una iniciativa d'un grup de col·leccionistes locals. La fira està especialitzada en material gràfic de totes les èpoques i inclou llibres, postals, documents de compravenda, publicitat i premsa local, cartells de cinema i retallables.

El Punt (13-Setembre-2008)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta