15 de setembre del 2008

El nou pàrquing del Carrilet

El tema de la darrera setmana a Tortosa ha estat l’anunci que l’Ajuntament impulsarà la construcció d’un aparcament subterrani de dues plantes, amb unes 200 places, al subsòl de la plaça del Carrilet. Les obres podrien començar a primers del 2009 i serà el segon pàrquing públic de la ciutat, més de 20 anys després de l’obertura de l’aparcament de la plaça d’Alfons XII, tot i que Tortosa ha experimentat un creixement demogràfic (i també del parc de vehicles) que fa temps que justificava la seua construcció. L’obsessió dels anteriors governs per construir un aparcament a la zona del centre, a prop del riu, presentava complicacions tècniques i afectacions arqueològiques, que van acabar retardant la construcció d’altres pàrquings a la ciutat. Però ara l’antiga estació del Carrilet tornarà a ser el punt d’entrada i sortida de milers de viatgers...

Presència (14-Setembre-2008)

1 comentari:

  1. No hi han prous parkings per a tant ferro acumulat. Mentrestant, el transport públic no alleuja res.
    I l'urbanisme, no ajuda?
    Seguim construint sense serveis ni previsions, situant edificis on no hi han accesos i sense cap idea de ciutat humana, lo cotxe és lo rei.
    Perquè els autobusos se'n ressentiran també pel parking, es fa sota de l'estació quasi.
    Vull dir, a més, que qualsevol subterrani a Tortosa es car, força car i amb desastrabilitat assegurada. Potser quedi algun solar a l'urbanització de Subirats Berenguer com per fer un parking vertical, com els de Gatón. Més barato segur, més capacitat/m2 també. I crec que com a urbanitzador, moralment, estaria obligat a fer-lo. No tot és la pela llarga, s'ha de ser prohom.
    Bé, si és vol ser algo a més de ... eso.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta