19 de setembre del 2008

El president de la Cambra de Tortosa reclama l'escurçament de la Cinta

El president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Luis Mora, ha reclamat al govern municipal una revisió del model de les festes de la Cinta. En el marc d'una carta oberta a l'alcalde Ferran Bel que Mora va difondre ahir, el president de la Cambra ha recordat que l'any passat ja va manifestar-li la necessitat de qüestionar-se el model de festes. «Paralitzar pràcticament la ciutat, al començament del mes de setembre i durant els 10 dies que dura la festa major, fa que els negocis de la nostra ciutat parteixin endarrerits respecte als nostres veïns», afirma Mora. El president de la Cambra recorda que el mes d'agost ja és gairebé «inhàbil» des del punt de vista econòmic, i que Tortosa no és «operativa» fins al 15 de setembre, perquè cal sumar-li deu dies més de festes i el pont de l'Onze de Setembre. Segons Mora, la ciutat de Tortosa no s'ho pot permetre i és per això que aposta per fer compatibles les festes amb el treball, tot escurçant-ne la durada i concentrant els actes en quatre o cinc dies. En concret, Mora proposa començar divendres o dijous al vespre i acabar el dilluns de la Cinta.
D'altra banda, el portaveu del PSC, Joan Sabaté, també va parlar ahir de les festes de la Cinta. «Ens sorprèn que, després de criticar el nostre model, el govern de Bel no haja fet cap canvi, a part de baixar la qualitat amb una reducció del pressupost, tal com ja va fer en la Festa del Renaixement», va dir Sabaté.

3 comentaris:

  1. De les festes , no tinc ni idea , pero del fet que tot se paralitza a l'agost, i no només aqui sino a tota Catalunya, pos, si que es una mica "pasat de moda" al segle 21.
    Si has de fer alguna cosa a l'estiu, buscar un servei, aconseguir/comprar alguna cosa etc, et pots preparar!

    ResponElimina
  2. Estic totalment d'acord. El model de festes de la Cinta és totalment obsolet. S'hauria de posar una mica de seny i iniciativa per tal de fer quelcom més raonable.

    ResponElimina
  3. Estos de la camara sempre pensant en la pela...si tenim les festes quan les tenim no es culpa de ningu, i menos dels que els agradaria tenir unes bones festes majors,,cadascú que les aprofite com vulgue,,treballant , obrint , tancant comerços o anant de vacances, que es mes barat al setembre...lo que hauria de fer Bel i companyia es arreglar lo llibre/programa de festes,,,es lamentable que al s 21 encara se facen les coses com fa 30 anys,,,el que haurien de fer es vendre bé les coses,,,amb entrevistes als artistes,,explicar bé les activitats,,,crear curiositat,,,de veritat,,se podrien fer mes coses? segur,,pero al menos veneu bé les que feu.
    PD l'invent de la festa del renaixement me comença a repatejar l'estomec,,,la unica cosa que me demostra es que la gent de tortosa te mes ganes del que sembla de sortir al carrer

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta