11 de setembre del 2008

Tortosa intensifica la programació musical de la Cinta en la segona meitat de les festes

Avui també destaquen les activitats en favor de la Lliga contra el Càncer

El programa de la Cinta 2008 experimenta a partir d'avui un increment considerable de les activitats relacionades amb la música. A més del festival Música Sense Fronteres, començarà l'Ebre Terra de Vent i hi haurà diferents sessions de ball al parc municipal i al velòdrom.

Tortosa ha deixat enrere la primera meitat de les festes de la Cinta, en què els actes tradicionals i religiosos, les activitats al riu i el Cosso Iris han estat els grans protagonistes. A partir d'avui, Tortosa escalfa motors amb vista al segon cap de setmana de les festes de la Cinta, i ho fa amb un increment de l'oferta musical. Amb tot, al programa també destaca l'inici de les activitats en benefici de la Lliga contra el Càncer de les Terres de l'Ebre. A l'estadi municipal es disputaran partits de futbol, handbol i bàsquet durant tot el dia i hi haurà un servei de «barra solidària», en què a més del servei de bar també es podran fer donatius. A més, també es faran partits de bàsquet al carrer Alcanyís i exhibicions de twirling i de trial, així com altres activitats de caràcter lúdic i esportiu, fins que a les deu de la nit comenci el festival de la Lliga contra el Càncer, amb un sopar benèfic al velòdrom en què hi haurà un concurs de karaoke i un ball amb el duet Elegance. A la mateixa hora, però al parc municipal, hi haurà un altre ball amb l'orquestra Junior's. Durant tot el dia també hi haurà les cercaviles del festival Ebre Terra de Vent, i a la nit, el concert del conjunt Gadjo a la plaça del Carrilet.

El Punt (11-Setembre-2008)

Més informació a El Punt:
-El festival Ebre Terra de Vent comença avui amb música escocesa i polonesa
-Franca Masu actua avui a Tortosa coincidint amb la Diada

Foto: Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta