8 d’octubre del 2008

El gos Arco de la policia local de Tortosa tornarà al servei en pocs dies, després d'una lesió

Arco és un pastor belga de tres anys i el 50% de la patrulla canina de la policia local de Tortosa, ja que també cal tenir en compte l'agent que l'acompanya en tot moment i amb qui surt a patrullar. Ahir, amb motiu de la festa patronal de la policia municipal a la  nova caserna de Remolins, es va confirmar la futura ampliació de la unitat canina, ja que l'Ajuntament valora molt positivament els bons resultats d'aquesta iniciativa pionera en el conjunt de la demarcació de Tarragona. La seua missió principal és fer tasques preventives de vigilància, així com donar suport a la policia de barri, que l'Ajuntament també ha previst ampliar en els propers mesos, amb quatre agents més. El gos Arco, que està especialment ensinistrat per a la defensa personal, la localització de drogues i la recerca d'objectes i persones desaparegudes, també va posar ahir per a la fotografia de grup de la plantilla de la policia local; però ho va fer visiblement coix per una lesió en una de les potes del davant. Segons fonts municipals, el gos s'hauria fet la lesió gratant el terra a la mateixa gàbia de la comissaria de Remolins, en què Arco també té el seu espai propi. L'animal tornarà al servei en pocs dies, ja que es troba a punt d'enllestir la seua recuperació.

3 comentaris:

  1. Hi ha notícies reals que tenen la seva comicitat. Arco estava de baixa. Qui li ha donat l'alta? El veterinari de capçalera?

    ResponElimina
  2. Emili, la realitat sempre supera la ficció.

    ResponElimina
  3. Per cert. Te nòmina? Treballa com esclau?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta