29 d’octubre del 2008

Primera nevada de la temporada als Ports



Avui ens hem despertat amb un temps gèlid i amb el massís dels Ports que ens oferia la seua primera estampa nevada, tot i que fa pocs dies que hem començat la tardor. Aquest matí ha deixat de ploure a Tortosa, on ha estat plovent gairebé tota la nit. A la ciutat, la temperatura mínima s'ha registrat pocs minuts abans de les tres de la matinada, amb 6,7 ºC. Avui des de Tortosa també es veuen lleugerament emblanquinats els cims més alts de la serra de Cardó. Al parc natural dels Ports, a Roquetes, aquest matí a les vuit els termòmetres encara estaven sota de zero, amb un impressionant -1,3 ºC. A la mateixa hora, la temperatura a l'Aldea era de 6,3 ºC, i a la punta del Fangar, de 8,3 ºC. Pel que fa a la previsió del temps, avui s'espera que a la vall de l'Ebre bufin el vent de dalt i el mestral, entre moderats i forts. A la resta del país, s'esperen precipitacions d'intensitat entre feble i moderada a qualsevol punt, si bé minvaran d'oest a est i, a partir de migdia, s'aniran restringint al litoral i Prelitoral central, al sud de la Costa Brava i a l'interior de les comarques de Girona. Al vesssant nord del Pirineu s'esperen precipitacions febles, que seran en forma de neu a qualsevol cota. A la resta del Pirineu, la cota de neu estarà al voltant dels 700 metres, mentre que a la resta del país voltarà els 900 metres.

Fonts: MeteoTortosa i Meteo.cat

1 comentari:

  1. Ara mateix, a les 2:16 de la matinada, s'està registrant una temperatura de -4.3ºC al cim de Caro...això si que és fred i no lo que patim aquí baix. Per les webcams es veu una nevada d'uns 5-10 cm, però no s'aprecia amb claretat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta