21 d’octubre del 2008

Viena completa la renovació de l'antic mercat del Peix amb el seu primer local a les Terres de l'Ebre

La cadena d'entrepans obre avui les portes a Tortosa

L'empresa Establiments Viena va presentar ahir en societat el seu primer restaurant a les Terres de l'Ebre, que ha representat la recuperació de l'antic mercat del Peix de Tortosa. L'obertura del local de la cadena d'entrepans posa el punt final a una polèmica que durant vint anys ha enfrontat a Tortosa els partidaris de l'enderrocament amb els defensors de l'edifici.

El restaurant Viena completa l'oferta comercial i de restauració del conjunt de l'antic mercat del Peix de Tortosa, després que al desembre passat obrís la franquícia de roba femenina Friday's Project, i que al febrer s'instal·lés la botiga de regals Natura, als baixos de l'edifici annex. En aquest sentit, Viena ocupa la totalitat de l'edifici original, que va ser rehabilitat per un grup d'empresaris de la ciutat que havien aconseguit la concessió administrativa. Infraestructures Comercials de Tortosa SL va invertir-hi uns 2,2 milions d'euros en les obres de rehabilitació de l'antiga peixateria municipal. Després, la societat va tancar un acord amb Establiments Viena (El Punt va avançar-ho el 26 d'abril del 2007), que finalment ha destinat 1,5 milions més per condicionar l'edifici d'estil racionalista com a restaurant. De fet, ha hagut de respectar les rígides condicions de la comissió de Patrimoni de les Terres de l'Ebre, que va autoritzar el projecte a finals de març, després de mesos de negociacions.

Així, després de més de cinc mesos d'obres, Viena obrirà les portes al públic aquest matí, tot i que ahir ja va fer una presentació del nou local en societat. El president i conseller delegat d'Establiments Viena, Silvestre Siscart, va explicar que el local de l'antic mercat del Peix té més de 550 metres quadrats i una capacitat per a 224 comensals, així com una plantilla formada per 35 treballadors. Fins i tot l'encarregat del local és una persona de les Terres de l'Ebre, tot i que ja feia vuit anys que treballava per a Viena en altres locals que l'empresa té a Barcelona i Girona. Actualment, Viena té uns 1.500 treballadors en 31 establiments d'arreu de Catalunya i Andorra. El restaurant del mercat del Peix de Tortosa és el sisè local que Viena té a la demarcació de Tarragona, després dels dos locals que la cadena ja té a Reus i els tres de Tarragona. A més, Siscart també va anunciar l'obertura d'un local amb el servei anomenat Autoviena, al futur Tecnoparc de Reus.

El Viena de l'antic mercat del Peix de Tortosa, segons Siscart, obrirà els 365 dies de l'any, des de les vuit del matí fins a dos quarts de dotze de la nit, si bé els divendres i els dissabtes a la nit encara tancarà una hora més tard, a dos quarts d'una de la matinada. «Hem procurat fer una decoració acurada i molt càlida, perquè la gent se senti a gust», va assenyalar Siscart, que va destacar que Viena, amb seu central a Sabadell, també controla tot el procés de fabricació dels seus productes, des de la selecció de les matèries primeres fins a l'elaboració dels productes carnis, els embotits i el pa, amb una fórmula artesana que és una de les característiques dels seus entrepans. El president de Viena va detallar que tenen més de 50 varietats d'entrepans freds i calents que es fan al moment, així com una extensa varietat d'amanides, croissanteria i cafeteria. A més, des del gener d'enguany tots els establiments tenen una trentena d'entrepans que es poden preparar amb pa sense gluten i productes especials per a celíacs, així com un entrepà «sense pa», que es prepara embolicat en una fulla de soja.

El Punt (21-Octubre-2008)

3 comentaris:

  1. $$$ URGENT LOAN OFFER WITH LOW INTEREST RATE APPLY NOW $$$
    Do you need Loan to pay off your debt and start a new life? You have come to the right place were you can get FUNDED at a very low interest rate. Interested people/company should please contact us via email for more details.

    Full name:
    Date of birth (yyyy-mm-dd):
    Gender:
    Marital status:
    Amount Needed:
    Duration:
    Address:
    City:
    State/province:
    Zip/postal code:
    Country:
    Phone number:
    Monthly Income:
    Occupation:

    E-mail: shadiraaliuloancompany1@gmail.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hello Everybody,
      My name is Ahmad Asnul Brunei, I contacted Mr Osman Loan Firm for a business loan amount of $250,000, Then i was told about the step of approving my requested loan amount, after taking the risk again because i was so much desperate of setting up a business to my greatest surprise, the loan amount was credited to my bank account within 24 banking hours without any stress of getting my loan. I was surprise because i was first fall a victim of scam! If you are interested of securing any loan amount & you are located in any country, I'll advise you can contact Mr Osman Loan Firm via email osmanloanserves@gmail.com

      LOAN APPLICATION INFORMATION FORM
      First name......
      Middle name.....
      2) Gender:.........
      3) Loan Amount Needed:.........
      4) Loan Duration:.........
      5) Country:.........
      6) Home Address:.........
      7) Mobile Number:.........
      8) Email address..........
      9) Monthly Income:.....................
      10) Occupation:...........................
      11)Which site did you here about us.....................
      Thanks and Best Regards.
      Derek Email osmanloanserves@gmail.com

      Elimina
  2. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta