14 de novembre del 2008

Bel ordena el desmantellament de l'antena de telefonia de Jesús

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va anunciar ahir que ha signat un decret que ordena el desmantellament urgent de l'antena de telefonia mòbil que l'empresa Retevisión va construir l'any 1999, al poble de Jesús, sense llicència municipal. En el marc d'una entrevista a l'emissora Ràdio Ebre (Cadena Ser), Bel va detallar que havia signat el decret a partir de l'entrada en vigor del nou pla especial d'infraestructures de radiocomunicació de Tortosa, que l'Ajuntament va aprovar al juny. Aquest pla regula la instal·lació d'antenes de telefonia mòbil al municipi, on ja n'hi havia onze. Bel va explicar que l'empresa té un termini legal de quinze dies, que encara no ha vençut, per desmantellar l'antena; però l'Ajuntament ja té un pressupost per fer-ho de manera subsidiària si la companyia no compleix l'ordre de l'alcaldia. Al juny, l'Ajuntament ja va precintar dues antenes il·legals de telefonia mòbil que hi havia en un terrat del nucli històric.

El Punt (14-Novembre-2008)

11 comentaris:

  1. Coneixo una persona que és sensible a les radiacions electromagnètiques de la radiotelefonia i d'altres. Senzillament te que viure a quilometres de les antennes. Com que la situació és molt nova i les investigacions sobre les influències només solen venir de les mateixes empreses de radio, de moment no passa res oficialment. Però sembla que passa, i passen coses estranyes com a increments dels càncers, malalties neurològiques i psicosomàtiques.
    La radiació, sigue en l'ona que sigue, te els seus efectes. I en el cas de les antenes pos més i més fort.
    Celebro la millora en la salut dels jesusencs.
    Tant de bo no es converteixi en un aeternum

    ResponElimina
  2. Mario,
    no t'equivoques.
    L'únic que pretenen a Jesus és que els diners que li paguen ara a un particular, los cobre l'ajuntament.
    No és que no vulguen antena.

    ResponElimina
  3. Jo, si son o no perjudicials no ho se, però si les posen on les posen, es per emprenyar o per raons operatives de cobertura?. Hi ha algun altre sistema per evitar les antenes?
    Volem cobertura? volem mòbils?

    ResponElimina
  4. No entens ni idea Núria!! com pots afirmar coses en boca dels altres que són falses i q segurament són simplement opinions o idees teues??

    ResponElimina
  5. krusty,
    has posat la `pota, noi!
    Ara te contaré a tu d'on trac la informació.
    Lo que sí que et puc dir, que tot lo que he afirmat és completament cert, i més coses que em callo!

    ResponElimina
  6. Tu l'has posat moltes més!!
    si realment tens raó, q ho continúo dubtant, pos reconeixeré lo meu error i ja està!!
    En cap moment te preguntat d'on havies tret la informació, ni m'interessa!! pro assegurat bé!!

    ResponElimina
  7. Nuria, vas casi bé, el tema bàsic és que la ubicació actual de l'antena no ha agradat mai, ja que la persona propietaria dels terrenys sembla ser tenir tendencies d'esquerres.
    Ara si caldrà està atents un cop desmantellada on la col.loquen, ja que això pot fer molta pudor.

    ResponElimina
  8. Sí Urpa,
    lo que passa és que al principi, quan la van posar, l'alcalde de la unitat descentralitzada de Jesús estava la mar de content i feliç.No tenien permís per escrit, però tenien permís de facto i de paraula.
    Però, ah! Després mon vam asabentar que per això, Retevision pagava un bom mos. Allavons , l'ajuntament ja no va estar tan content de pensar que els calerons se'ls enduia un particular.
    Tot és questió de peles.
    Per això li he volgut dor a Mario, que no és que es preocupen per la salut, és que es preocupen tan sols per les peles que deixen d'ingressar. L'antena, si poden, la posaran a un altre lloc, on sí que puguen cobrar el lloguer des del pròpi ajuntament, i ja està.
    A Krusti no val la pena ni constestar-li.

    ResponElimina
  9. Se diu Entitat!! no unitat!!
    Res més!

    ResponElimina
  10. M'ho has tret de la boca, però t'has deixat una altra rectificació ( interessada? ) també es diu president i no Alcalde.....

    ResponElimina
  11. Rectifico: No es diu, ES.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta