30 de novembre del 2009

McDonald's i el possible origen del "Fem-ho Bé"


El 20 de novembre passat, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; la regidora d'Urbanisme, Meritxell Roigé, i el regidor d'Esports, Pere Panisello, van participar en la celebració del McHappy Day al restaurant McDonal'ds de Tortosa. El McHappy Day és un esdeveniment que la multinacional nord-americana organitza a escala global, per recaptar fons destinats a la Fundació Infantil Ronald McDonald. Fins aquí res a dir, tot i que ja hi ha alguns que han criticat que l'alcalde haja cedit la seua imatge a un acte organitzat per una empresa, encara que fos amb finalitats benèfiques. Però amb pocs dies de diferència, un lector ens envia una fotografia amb el missatge cívic que hi ha a les papereres del restaurant tortosí de McDonald's. Fem-ho bé!, es pot llegir a les papereres, un missatge idèntic a l'eslògan de campanya que Bel va utilitzar amb motiu de les eleccions municipals del 2007. Més que un missatge subliminal, ens sembla una pura coincidència. Però també podria ser que els responsables de la campanya que va portar Bel a l'alcaldia de Tortosa s'inspiressen en les papereres d'un McDonald's, després d'un dinar a base de menjar ràpid. Un eslògan, per cert, que també aprofitava les inicials del nom i del cognom del candidat de CiU. Fem-ho Bé té les mateixes inicials que Ferran Bel.

Fotos: Ajuntament de Tortosa i cedida.

9 comentaris:

  1. Sense dubte,amb l'hambuguesa mental que porten!

    ResponElimina
  2. Estratègies CiU?
    Millor propaganda a les multinacionals que a les empreses locals?
    Doncw només mancava el ·Lobby· convergent davant l'ILP que és presenta al parlament sobre els bous i "corrides".
    La iniciativa de prohibir los toros provoca una guerra de 'lobbies' en el Parlament

    ResponElimina
  3. Poz, encara no he anat al MacDonald's, no sé si ho Fan Bé o que fan .... almenys la gorra no li queda malament del tot al FB; pero si que flipo , com Mario diu, cada vegada que veig com alguns politics locals recolsen el patiment i maltractament als animals només per seguir manant.

    ResponElimina
  4. Veigues tu per on surt este!
    En lo "mono" que s'està en la gorreta il davantal"
    Gran foto!
    Abans no ho he dit.
    Jo, si fos de l'oposició en faria calendaris 2010 ó 2012, depèn del sentit de lo catastròfic.
    Us en recordeu del Max Headroom?

    ResponElimina
  5. Qui son els ignorants Guti?
    Ja saps , la ignorancia es la felicitat, no?
    Osti, Max Headroom - now you're talking!

    ResponElimina
  6. Si Mario, es poden fer calendaris en la cara de pamfleto que fa en la gorreta... i sense la gorreta!!

    ResponElimina
  7. Vergonya sen haurien de donar, la feina que tenen a l'Ajuntament i es dediquen a servir hamburgueses al McDonal's!!!

    ResponElimina
  8. Anava principalment per tú lo d'ignorant. Però veig que ets feliç, així que "sigue a lo tuyo"

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta